Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Бързо и ефективно? За да общуваш на работното си място? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с ефективните разговорни курсове по немски за възрастни във Виа Германика. Защото в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И защото само Виа Германика наистина провежда курсове по немски език при това с отличен резултат.

Как ще го постигнеш?

Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено и точно все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 1000 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. И целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – по тази причина немският език е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега

Курсовете се провеждат в типично немската обстановка на Езиков Център Виа Германика в изключително удобно време за работещите и продължават около 6 седмици учебно време. Планирай своето недалечно бъдеще така, че да можеш да постигнеш нивото на знания, което ти трябва. За да си струва да работиш. Предстоящите курсове по немски за възрастни започват на 3 юли 2019 и са за съвсем начинаещи и са на промоция. Виж  в актуалния ни график и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Не отлагай. Запиши се сега.

Коментари