Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Изгодно и супер ефективно? За да общуваш на работното си място, плащайки по-малко? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика, които до 20 август са със 7% Мега Отстъпка за ранно записване. Защото освен по-евтино в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И още: само Виа Германика наистина провежда комуникативен тип курсове по немски език специално за работа, а не общи за всякаква възраст.

Ако искаш да научиш немски, така че да ти върши работа, виж кога започваме. Консултирай се с нас за твоето езиково ниво по немски, както и твоята индивидулна отстъпка, за да се възползваш максимално от нея. И не пропускай сроковете на отстъпките. Важно е също да знаеш, че тази година местата в групите са ограничени с цел безопасност и сигурност в епидемичната обстановка, в която живеем в момента.

Кога можеш да започнеш?

▶ Нива: Съвсем начинаещи и по-напреднали: А1.1, А2.1, А2.2

Начало: 28 септември 2020 - понеделник и 4 октомври - неделя

▶ Кога: 2 х седмично, в понеделник и петък след работа от 18.00 до 20.20 ч

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26, Бургас.

Защо да се запишеш? Не случайно, когото и да попиташ, къде да учиш немски, всеки ще те насочи към Виа Германика. Защото вече почти 20 години ние сме Езиковият Център по немски в Бургас с най-доброто съотношение между придобити езикови умения, количество знания и цена.

▶ Как да се запишеш? Онлайн. До 20.08.2020 записването е със 7% МЕГА Отстъпка за ранно записване при плащане на 1. вноска. Преди това трябва да се регистрирате за курс с онлайн-формуляра тук и да попълните декларация за посещение на курс. Може да я изтеглите оттук.

▶ Срокове на отстъпката: До 20.08. 2020 г може да се възползваш от Мега Отстъпката за ранно записване от цели 7% с натрупване. Към нея се прибавят другите отстъпки, ако има такива. Попитай за твоята отстъпка. От 21.08. до 4.09.2020 Отстъпката е 4% отново с натрупване.

▶ Какво още? Занятията се провеждат по обявения график. Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. Курсовете са разговорни и присъствени. При разпореждане за непровеждане на присъствени занятия, курсът ще се провежда дистанционно на видео платформа, до отмяна на забраната. Всички такси са с включено 20% ДДС.

Но как ще учиш немски?

Като говориш и слушаш немски. Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 850 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. Целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – немският език в учебника е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега, като платиш по-малко

Виж  още веднъж актуалния ни график в табличен вид и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Предлагаме безплатен тест за ниво, ако не знаеш твоето. Не отлагай. Запиши се в срок. Вземи твоята Празнична Отстъпка сега! Ако се интересуваш, тук можеш да прочетеш обобщената от нас информация за заплатите в Германия от официални немски източници. Запознай се.

Коментари