Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Бързо и ефективно? За да общуваш на работното си място? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с ефективните разговорни курсове по немски за възрастни във Виа Германика. Защото в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И защото само Виа Германика наистина провежда курсове по немски език при това с отличен резултат.

Как ще го постигнеш?

Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено и точно все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 1000 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. И целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – по тази причина немският език е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега

Курсовете се провеждат в типично немската обстановка на Езиков Център Виа Германика в изключително удобно време за работещите и продължават около 6 седмици учебно време. Планирай своето недалечно бъдеще така, че да можеш да постигнеш нивото на знания, което ти трябва. За да си струва да работиш. Виж  в актуалния ни график дали имаме твоя курс по немски и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Не отлагай. Запиши се сега.

Коментари