Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Изгодно и супер ефективно? За да общуваш на работното си място, плащайки по-малко? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика. Защото освен по-евтино в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И още: само Виа Германика наистина провежда комуникативен тип курсове по немски език специално за работа, а не общи за всякаква възраст.

С оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени и дистанционни курсове не планираме, предлагаме дигитални на нашата онлайн платформа. Ако желаеш да учиш немски индивидуално, регистрирай се тук. 

Ако искаш да научиш немски, така че да ти върши работа, виж кога започваме. Консултирай се с нас за твоето езиково ниво по немски, както и твоята индивидулна отстъпка, за да се възползваш максимално от нея. И не пропускай сроковете на отстъпките. Важно е също да знаеш, че тази година местата в групите са ограничени с цел безопасност и сигурност в епидемичната обстановка, в която живеем в момента.

Кога можеш да започнеш?

▶ Нива: 

Начало: 

▶ Кога

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26, Бургас.

Защо да се запишеш? Не случайно, когото и да попиташ, къде да учиш немски, всеки ще те насочи към Виа Германика. Защото вече почти 20 години ние сме Езиковият Център по немски в Бургас с най-доброто съотношение между придобити езикови умения, количество знания и цена.

▶ Как да се запишеш? Онлайн. 

▶ Срокове на отстъпката: 

▶ Какво още? Занятията се провеждат по обявения график. Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. Курсовете са разговорни и присъствени. При разпореждане за непровеждане на присъствени занятия, курсът ще се провежда дистанционно на видео платформа, до отмяна на забраната. Всички такси са с включено 20% ДДС.

Но как ще учиш немски?

Като говориш и слушаш немски. Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 850 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. Целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – немският език в учебника е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега, като платиш по-малко

Виж  още веднъж актуалния ни график в табличен вид и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Предлагаме безплатен тест за ниво, ако не знаеш твоето. Не отлагай. Запиши се в срок. Вземи твоята Празнична Отстъпка сега! Ако се интересуваш, тук можеш да прочетеш обобщената от нас информация за заплатите в Германия от официални немски източници. Запознай се.

Коментари