Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Изгодно и супер ефективно? За да общуваш на работното си място, плащайки по-малко? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика, които до 30 ноември са с 4% Коледна Отстъпка. Защото освен по-евтино в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И още: само Виа Германика наистина провежда такъв тип курсове по немски език, а не общи за всякаква възраст.

Ако искаш да научиш немски, така че да ти върши работа, виж кога започваме. Отбележи си крайния срок на Отстъпката, за да се възползваш от нея:

Кога можеш да започнеш?

Начало и край: 6 декември 2019 -  16 февруари 2020 

Нива: Съвсем начинаещи и по-напреднали: А1.1, А1,2 , А2.1, В1.1

▶ Кога: 2 х седмично, в понеделник и петък след работа от 18.00 до 20.20 ч

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

▶ Кога да се запишеш? Записването е започнало и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра тук.

▶ Срокове на отстъпката: До 30 ноември 2019 г може да се възползваш от 4% Коледна Отстъпка, ако внесеш цялата такса. Към нея се прибавят другите отстъпки, ако им такива.

▶ Какво още? Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Но как ще учиш немски?

Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 1000 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. Целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – немският език в учебника е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега, като платиш по-малко

Виж  още веднъж актуалния ни график в табличен вид и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Предлагаме безплатен тест за ниво, ако не знаеш твоето. Не отлагай. Запиши се до 30 ноември. Вземи твоята Празнична Отстъпка сега!

Коментари