Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Изгодно и супер ефективно? За да общуваш на работното си място, плащайки по-малко? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика. Те сега са с цели 20% Юбилейна отстъпка. Освен по-евтино в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И още: само Виа Германика наистина провежда комуникативен тип курсове по немски език специално за работа, а не общи за всякаква възраст.

Курсове по разговорен немски  за възрастни

Немският език определено е необходим за намиране и започване на добре платена работа. Но за да работиш с немски, всъщност трябва да говориш езика плавно и уверено. А това става възможно, след като разполагаш с многоброен набор от думи според ситуациите, в които попада един служител на работното си място. 

Затова  Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски специално за комуникация на работното място и ежедневието.

Юбилейно ниски цени за всички курсове по немски 

Тази година освен изключително полезни, всички курсове по немски са и страшно изгодни, защото са промоционални! Поводът е 20 годишният юбилей на Виа Германика, а печелившата карта за вас е 20% Отстъпка. Отстъпката е валидна до края на септември. За условията на Юбилейната отстъпка може да се информирате тук. 

Офертите ни с 20% Намаление включват:

разговорни курсове по нива според ОЕЕР

опреснителни курсове за напреднали

Важно!! Всички курсове по немски във Виа Германика се предлагат в дистанционна или онлайн форма. В тях могат да участват желаещи от цялата страна. 

 Разговорни курсове по нива според ОЕЕР        

 Разговорен Немски за съвсем начинаещи:   

За съвсем начинаещи - нива А1.1 и А1.2 предлагаме онлайн курсове по немски на образователната ни платформа Онлайн Виа Германика, които може да започнете незабавно и да учите със собствено темпо, изграждайки всички умения. Те се осъществяват със самоучител под формата на е-учебник. Той не се заплаща допълнително. Всичко за наличните онлайн курсове, техния обем, съдържание, начин на учене и експертни съвети, както и техните цени с 20% намаление естествено ще намерите на е-платформата ни Онлайн Виа Германика.

За още информация може да проследите и този линк.

Разговорен Немски за малко напреднали

От следващите нива предлагаме А2.1 и В1.1. Те  ще се провеждат дистанционно с видеоконферентна връзка по Zoom. Новите ни курсове по немски са групови и стартират от 5 октомври 2021 година в гъвкав съвременен формат с богати учебни ресурси към учебната система. Имаме дневни бързи и вечерни. Записването с отстъпка е до 25.09, а внасянето на таксата с отстъпка е до 30.09.21. Графикът е публикуван тук.

Опреснителни курсове по немски за напреднали

Отново обявяваме изключително търсените ни опреснителни курсове по немски за напреднали. Те са предназначени за тези, които искат бързо да освежат своя немски и да станат конкурентноспособни за работно място с немски език. От 1 октомври започва следобеден опреснителен ниво В2. Той ще се провежда интензивно - 3 пъти в седмицата - от 14 ч. Продължителността му е 3 седмици. След него е планиран и опреснителен курс по немски ниво С1. Занятията ще се провеждат 2 пъти седмично.

Как ще се провеждат курсовете в дистанционна форма?

Курсовете по разговорен немски ще се провеждат  дистанционно в комбинирана форма -  синхронна и асинхронна.  Какво означава това, прочетете тук.

 Какви са стандартните характеристики на дистанционните курсове по немски във Виа Германика?

Групите са малки от минимум 10 курсиста

Синхронните занятия се провеждат по предварително обявен график  с квалифициран учител,  асинхронните са 24/7.

В уроците е включен жив, съвременен, разговорен немски. Набляга се на комуникацията.

Учебната система се заплаща допълнително. Учебникът и учебната тетрадка струват около 40 лв. За всички записали се до 25.09 ще бъде поръчан оригинален учебник и изпратен по куриер.

Как да се запишете?

Най-късно до 25.09 следва да се запишете за курс с онлайн - формуляра по-долу, за да ползвате Юбилейната Отстъпка. 

Плащането с отстъпката може да се извърши и до 30.09 онлайн, удобно с карта. След тази дата таксата ще бъде без отстъпка.

С всички записали се ще се свържем по телефона за консултация, запитвания и разяснения. След като изясним всички условия по провеждането на курсовете, записването Ви се завършва от наша страна и се определят сроковете за плащане.

Графикът на курсовете по немски за възрастни може да видите в табличен вид на тази страница в сайта ни.

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид курс по немски: *
Ниво на курса по немски: *
Пояснения за курса - начална дата: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *