Разговорни курсове по немски. Леки като перце

Разговорни курсове по немски. Леки като перце

Първите курсове по немски език за новата 2020 година стартират от 2.02.2020. По този случай всички са с голяма Празнична Мега Отстъпка. Запиши се на разговорен курс по немски сега и спести минимум 7% от таксата. Запознай се със съдържанието на нашите курсове по немски, както и с формите на провеждане. И се обади, за да си запазиш място.

Леки като перце, а богати на съдържание! 

Това отличава най-вече курсовете по немски език на Езиков Център Виа Германика. Но не – не казваме, че няма за учене, или че прескачаме голяма част от уроците. Във Via Germanika не само обещаваме голям обем знания. Ние ги даваме! При това знания готови за приложение веднага – сега и тук, всеки учебен час!

Немски за начинаещи, Немски за напреднали!

През месец февруари имаме промоционални предложения за всички основни нива от обучението по немски: от А1 до В1. Всяка седмица – ново начало! Виж графика ни тук и се регистрирай още днес за твоя курс по немски език по утвърдената ни модулна програма Немски за възрастни по най-модерния и актуален учебник по немски с безплатно приложение за твоя смартфон.  За да учиш бързо и лесно прилагайки на практика.

Леки като перце и изгодни финансово!

Всеки учебен час ти правиш голяма крачка напред. Не само като знания, а и като умения. На всеки модул, на всяко ниво при нас се взема максималното! А ти нали за това идваш на курс – да научиш възможно най-много! Във Виа Германика това се получава! Без да пропиляваме времето ти получаваш повече знания и практически умения от където и да. Но този факт всъщност е добре известен, ние сме единствените, които не предлагаме общи курсове за всички възрасти, а специални според целите на обучението. А сега имаме и още по-изгодни предложения с до 7% празнична отстъпка и за начинаещи и за напреднали. Тази отстъпка се добавя към другите ни регулярни отстъпки за Лоялност или Семейство.

Лесно е да се запишеш: ето тук е онлайн – формулярът.

Попълни го, като не забравяш да напишеш курса и датата на започване. Ако искаш още информация, прочети тук за нашите разговорни курсове по немски за възрастни или се обади по телефона в Бургас на 089 437 6667. С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.

Научи Немски с Нас!

Защото е Лесно! Защото е Приятно! Защото Успяваш!

Herzlich willkommen!

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден