Тренировъчен курс ТестДаФ

Тренировъчен курс ТестДаФ

Тренировъчен курс ТестДаФ

Езиков Център Via Germanika провежда успешни тренировъчни курсове за подготовка за TestDaF още от 2004 година. Те целят запознаване и успешно справяне с формата на изпита. Обучението е интензивно. По време на курса ние целенасочено и детайлно тренираме 4-те изпитни елемента: типовете изпитни задачи при пасивните умения, седемте ситуации за елемента говорене, общата структура и отделните части на писменото съчинение. Курсистите ни придобиват стратегии за правилно и бързо решаване на изпитните задачи, научават се как да избягват най-честите грешки, как да анализират изпитните теми, как да се справят с непознатите думи. И още: научават се да работят за определено време - един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Накрая на курса се прави 1 цял пробен изпит.

Обучението се провежда по най-добрите немски учебни помагала и материали за този изпит. Занятията са организирани в групи от 8–12 души, за да гарантираме ефективен учебен процес с отлични изпитни резултати. Курсът обхваща 50 учебни часа чиста тренировка на изпитните формати на четирите части на изпита. Предпоставка за записване в курса е завършено С1 ниво, тъй като нашата цел е резултати на всички 4 елемента на изпита минимум 4 х 4. Това са и изискванията за владеене на немски език за прием в немски и австрийски университети. Разбира се всеки може да се яви на изпит и с по-ниско ниво на знания.  

Курсовете на Езиков Център Виа Германика за ТестДаФ се провеждат преди датите на изпитите за ТестДаФ, които може да видите на официалната страница на ТестДаФ- Институт http://www.testdaf.de Те са естествено продължение на цялостната ни учебна програма за ученици, която е със сертификатна насоченост. Предхождат се винаги от курс за С1 ниво, с което са в неделима цялост. В блога ни може да прочетете  за какво служи TestDaF. 

И така ако вече имаш солидните знания по немски, не се колебай! Направи последната крачка! Запиши си за следващите ни тренировъчни курсове за ТестДаФ. А ако искаш типичните за Виа Германика блестящи резултати, а нямаш С1 ниво, запиши се за него през есента. С1 курсът на Езиков Център Via Germanika всъщност е предподготовка за изпита. На него ние упражняваме много от неговите части. И така .... искаш успешно вземане на ТестДаФ? С Езиков Център Via Germanika можеш да го постигнеш! Ако учиш разбира се. Курса за С1 ниво и Тренировъчния курс за ТестДаФ ще покориш с Гинка Витанова. Актуалните курсове по немски можеш да видиш тук.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *