Тренировъчен курс ТестДаф

Тренировъчен курс ТестДаф

Тренировъчен курс ТестДаф

Езиков Център Via Germanika провежда успешни тренировъчни курсове за подготовка за TestDaF още от 2004 година. Те целят запознаване и успешно справяне с формата на изпита. Обучението е интензивно. По време на курса ние целенасочено и детайлно тренираме 4-те изпитни елемента: типовете изпитни задачи при пасивните умения, седемте ситуации за елемента говорене, общата структура и отделните части на писменото съчинение. Курсистите ни придобиват стратегии за правилно и бързо решаване на изпитните задачи, научават се как да избягват най-честите грешки, как да анализират изпитните теми, как да се справят с непознатите думи. И още: научават се да работят за определено време - един много важен фактор за отлични резултати на изпита. Накрая на курса се прави 1 цял пробен изпит.

Обучението се провежда по най-добрите немски учебни помагала и материали за този изпит. Занятията са организирани в групи от 8–12 души, за да гарантираме ефективен учебен процес с отлични изпитни резултати. Курсът обхваща 50 учебни часа чиста тренировка на изпитните формати на четирите части на изпита. Предпоставка за записване в курса е завършено С1 ниво, тъй като нашата цел е резултати на всички 4 елемента на изпита минимум 4 х 4. Това са и изискванията за владеене на немски език за прием в немски и австрийски университети. Разбира се всеки може да се яви на изпит и с по-ниско ниво на знания, ако иска просто да запише участие с някакви резултати.  

Курсовете на Езиков Център Виа Германика за ТестДаФ се провеждат преди датите на изпитите за ТестДаФ, които може да видите на официалната страница на ТестДаФ- Институт http://www.testdaf.de Те са естествено продължение на цялостната ни учебна програма за ученици, която е със сертификатна насоченост. Предхождат се винаги от курс за С1 ниво, с което са в неделима цялост. В блога ни може да прочетете  за какво служи TestDaF. 

И така ако вече имаш солидните знания по немски, не се колебай! Направи последната крачка! Запиши си за следващите ни тренировъчни курсове за ТестДаФ. А ако искаш типичните за Виа Германика блестящи резултати, а нямаш С1 ниво, можеш да се запишеш сега за него и после за интензивния курс за ТестДаФ за февруарската сесия. С1 курсът на Езиков Център Via Germanika всъщност е предподготовка за изпита. На него ние упражняваме много от неговите части. И така .... искаш успешно вземане на ТестДаФ? Езиков Център Via Germanika ти го гарантира! Ето с кого ще покориш и курса за С1 ниво и Тренировъчния курс за ТестДаФ:

Виа Германика Бургас - Преподавател  Гинка Витанова

Виж още графика на сертификатните ни курсове тук и ако имаш въпроси изпрати запитване с този формуляр, като не забравяш да отбележиш в графа "Вашето запитване" курса и датата, от които се интересуваш! следващият курс подготвя за февруарската сесия 2018 г. 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари