Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Ценител ли си на получаването на езикови знания, които ти носят практически ползи? Смяташ ли, че  трябва да се захващаш с обучение по немски, само ако то е стабилно? И ти ли подкрепяш като нас максимата: Колкото повече, толкова повече? Тогава Виа Германика е правилното място за теб.

Защо точно Виа Германика и защо да учиш немски при нас през лятото?

Фактите говорят сами по себе си - курсистите ни разбират и говорят немски с лекота. Затова вече цели 20 години доволни клиенти ни препоръчват отново и отново именно заради отличните ни практически резултати. Така че Немски Езиков Център Виа Германика е известен с изключително сериозното учебно съдържание по немски, което неизменно предлага на своите клиенти по всичките си учебни програми.

Но сертификатните суперинтензивни летни курсове по немски език за ученици се отличават и с още 2 уникални характеристики, които със сигурност ще харесат и на теб:

1. Летните курсове по немски се провеждат с необикновено гъвкава лятна програма. И това е едно предизвикателство с резултати по- добри от очакваното!

2. Организацията на курсовете по немски е толкова добре оптимизирана, че нито ще се отегчиш от учене, нито ще се лишиш от плажа. Новите курсове ЛЯТО 2021 виж тук.

Затова прочети нашите предложения за лятото. Ако ти харесат, обади се навреме и се запиши за курс по немски от 1 юли. Ще учиш заедно с твои връстници, защото тези курсове не са общи за всички възрасти, а сертификатни само за гимназисти. Изживей и ти твоята немска лятна емоция с твоите нови приятели!

2 х 13 или лятната емоция във Виа Германика. За кое ниво по немски можеш да се запишеш?

Предложенията ни за лято 2020 обхващат 5 степени по обновената ни сертификатна учебна програма: А1, А2, В1, В2.1 и В2.2. Учебното съдържание и броят часове е еднакъв с тези през учебната година. Записването е само за цели нива. Сертификатните ни курсове са за гимназисти и извеждат до академичния немски сертификат ТестДаФ.

Отдавна лоялните ни млади клиенти са оценили огромните предимства на суперинтензивните ни летни курсове. Те са им любими!  Всъщност учим само 2 х 13 дни, но ефективно, бързо, системно, с истинско потапяне в ежедневна немска среда. Затова и резултатите са повече от удовлетворяващи.

2 х 13 или лятната емоция във Виа Германика. За кого тези курсове са от голяма полза?

Това обучение е насочено определено към младежи, които имат ясна цел и обичат да учат МНОГО и БЪРЗО. За тях курсовете в Езиков Център Виа Германика  се превръщат в приятна лятна емоция и сигурна инвестиция

И ако четеш тази страница, ти явно си от тази група младежи. И вече си на път да превърнеш малка част от дългата си лятна ваканция в ценни реални знания, които винаги можеш да използваш като капитал. Знаеш, че 2 х 13 дни са всъщност нищожна инвестиция, но с дългосрочни дивиденти. Занятията са преди обед или следобед по 5 учебни часа. Сравни ни с другите школи, като прочетеш  5-те важни характеристики на сертификатната ни програма. Така със сигурност ще можеш да получиш  реални критерии за преценка. Защото съдържанието на нашата учебна програма е несравнимо различно.

2 х 13 или лятната емоция във Виа Германика. Защо да не отлагаш записването?

Обучение по немски в стройна система, уникалната форма на провеждане през лятото, страхотни нови приятели на твоята възраст - да, ученето на немски във Виа Германика наистина е удоволствие. Но има и още!  Традиционната МЕГА ОТСТЪПКА за ранно записване тази година е при още по-добри условия. Обади се на 0894 37 6667, за да си запишеш час за среща. И да обсъдим твоя личен план на обучение, твоите цели и тяхното осъществяване. Както и сроковете и начина на плащане на таксата. Крайният срок за записване с МЕГА Отстъпка е 30 май.

Ние с удоволствие подкрепяме лоялните ни клиенти, защото уникалната ни сертификатна програма е дългосрочна. Затова и всички, които искат и ни се доверяват да я следват изцяло, получават:

1. Не само изключително качествено обучение по немски език / нещо рядко в наши дни в България /. Но и единствената в България възможност да учиш немски с цел вземане на сертификат и по-нататъшно следване в Германия/ Австрия.

2. Мегаотстъпката от цели 8% се начислява допълнително към отстъпката за лоялност на клиента. Така че реалната отстъпка се повишава всъщност до 14%.

Вдъхнови се за едно различно лято!

Ако вече си чул от приятели за нашата изключителна школа и искаш да се запишеш, възползвай се от Специалната ни оферта за ранно записване сега. Ако не знаеш нивото си, ела в офиса ни да направиш напълно БЕЗПЛАТЕН и напълно достоверен тест. Ако го знаеш, запитването можеш да направиш с формуляра тук, като не забравиш да посочиш нивото си по немски език или се обади по телефона 0894 37 66 67. Не оставяй за последния момент. 

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *