Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

Защо детето ми да учи немски във Виа Германика?

Защото обучението по немски за деца във VG-Schule Виа Германика е съдържателно и забавнио едновременно!

В немското училище за деца  VG-Schule към Езиков Център Виа Германика се провежда специално обучение по немски за деца в 3 възрастови групи. С всяка от тях работим по собствена  учебна програма и залагаме на изграждането на общуването. Доказателство, че сме на прав път, е фактът, че децата проговарят немски веднага, при това с прекрасно произношение. И че идват във VG-Schule не по задължение, а с радост. Защото учебните занятия са съдържателни и забавни едновременно.

И така, накратко: „Защо детето ми да учи във Виа Германика?“

Виа Германика е езиков център в град Бургас с традиции и доказани успехи в подготовката с немски език. Вече 20 години организираме не просто „групи“ от курсисти, ние създаваме общност от учащи, чиито цели постигаме  с постоянство, иновативност и индивидуален подход.

Научаването на нови думички и изрази ще повдигнат самочувствието и увереността на детето сред връстниците му.

Детето Ви  ще учи с най-иновативната и комуникативна система за обучение по немски. Ние сме единствените на територията на Бургас, предлагащи тази съвременна учебна система, развиваща всички компоненти на речта- четене, слушане, писане и говорене.

Изживявайки положителни емоции и виждайки напредъка, детето ще формира по-лесно цялостно положително отношение към ученето.

Изучаването на немски език ще подобри когнитивните функции на мозъка- памет, въображение, бързина и дълбочина на мисълта, както и концентрацията.

Децата, учещи поне един чужд език, неминуемо разширяват своя мироглед, подобряват социалните и комуникативни умения, успяват да заявят себе си като индивидуалност и същевременно се учат на толерантност и уважение към другия.

Научавайки немски, детето Ви ще има все по-широк и свободен достъп до оригинални литературни източници, което впоследствие би улеснило ориентацията му в избора на професионална реализация.

Изберете обучението по немски във Виа Германика като Ваш надежден партньор по пътя към целите Ви! Защото знаем, че добрата мотивация е път към знанието, а знанието път към успеха.

Ето чуйте ги как уверено говорят след 4-я урок на курса за съвсем начинаещи:

Подробности за нашата уникална учебна програма за деца във VG-Schule може да прочетете тук, а с графика на предстоящите курсове по немски за деца може да се запознаете на тези страници. Телефон за контакт: 0894 37 6667. 

Виа Германика – Пътят към успеха! Нека го извървят и Вашите деца! И да Научат Немски с Нас!