Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Виж параметрите на есенните курсове по немски за гимназисти и прецени, дали са ти удобни. Ако отговорът ти е положителен, знай, че тази година броят на курсистите във Виа Германика ще бъде силно ограничен поради епидемичната обстановка. Записването ще бъде до изчерпване на местата. Обади се навреме за инфо на 0894 37 66 67.

  КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕТЕ?  

▶ Продължителност: 19 септември 2020 -  15 май 2021 

▶ Как: присъствено при нормални обстоятелства - пакет от

1. безплатен преговорен практикум преди началото на курса +

2. присъствено / или дистанционно при забрана на присъствено/ обучение с изпитна подготовка +

3. дистанциионни форми / синхронно и асинхронно обучение / +

4. работа по проекти .

При принудителна забрана на присъствената форма на езиково обучение то ще се замени с дистанционни форми на работа.

▶ Кога: 1 х седмично, в събота или неделя, през септември - специален график 

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

▶ Как да се запишете? Тази година записването е само онлайн.

1. Всеки курсист трябва да попълни най-напред онлайн-формуляра тук.  Договорните условия между страните са публикувани тук.

2. Другият документ за записване е  декларация от родител. Декларацията може да изтеглите оттук и да я върнете попълнена като прикачен файл на info@viagermanika.com .

3. И третата стъпка е заплащането на първата вноска от таксата по банков път. Таксата ще може да заплатите на 4 вноски при запазена МЕГА Отстъпка, ако първата вноска сте направили в рамките на срока. Обадете се на 0894 37 6667, за да научите Вашите лични условия за плащане.

▶ Срокове на отстъпката: До 20 август 2020 г включително може да се възползваш от 7% МЕГА Отстъпка, ако внесеш 1. вноска от таксата. Към нея се прибавят другите отстъпки, ако има такива.

▶ Какво още? Тази година нашите сертификатни курсове по немски ще се провеждат по различен начин. Причината за това са противоепидемичните мерки, които всеки трябва да спазва.  Но съдържанието им остава все така интересно, практически насочено и още по-богато на разнообразни форми на работа.

Учебните часове са увеличени като бройка. Включени са часове за работа по проекти, които вдъхновяват нашите курсисти и изкарват наяве не само техните знания по немски, но и тяхната креативност. Определено ще ти хареса!

И още? Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер и се провежда по график.

И още? Тази година ще се отличава и с това, че ще бъдат взети всички възможни мерки за безопасност, които трябва да бъдат спазвани от курсистите. Именно с тази цел е попълването на задължителната декларация от родител.

Защо серификатното обучение по немски ще ти допадне? Какви са неговите отличителни характеристики? Прочети тук. За курса по немски ниво С1 информацията е на тази страница.

Искаш да научиш немски и да го използваш на практика? Избери тогава Виа Германика! Учи немски с твоите връстници и създай нови приятелства. Ще ти бъде интересно и супер полезно. Вземи изпита ТестДаФ и следвай безплатно в Германия или Австрия. Създай бъдещето си днес! Със солидни знания по немски. Обади се на 0894 37 66 67 или направи запитване с контактния формуляр. Виж тук графика на курсовете ни в табличен вид. А твоите бъдещи приятели виж тук.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари