Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Изгодно и супер ефективно? За да общуваш на работното си място, плащайки по-малко? Решението е ясно – можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика, които до 10 февруари са с до 7% Празнична Отстъпка. Защото освен по-евтино в Езиков Център Виа Германика ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. И още: само Виа Германика наистина провежда комуникативен тип курсове по немски език специално за работа, а не общи за всякаква възраст.

Ако искаш да научиш немски, така че да ти върши работа, виж кога започваме. Консултирай се с нас за твоето езиково ниво по немски, както и твоята индивидулна отстъпка, за да се възползваш максимално от нея. И не пропускай сроковете на записване - те са различни според вида курс.

Кога можеш да започнеш?

▶ Нива: всички до В1 - Съвсем начинаещи и по-напреднали: А1.1, А1,2 , А2.1, В1.1

Съвсем начинаещи А1.1: Ако не си учил немски, запиши се за вечерен полуинтензивен курс в понеделник и петък от 18 ч. Начало 17.02. - край 10.04.2020

▶ Нива по-напреднали: Начало: 17/ 24 февруари 2020 

▶ Кога: 2 х седмично, в понеделник и петък след работа от 18.00 до 20.20 ч

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

Защо да се запишеш? Не случайно, когото и да попиташ, къде да учи немски, всеки ще те насочи към Виа Германика. Защото вече почти 20 години ние сме Езиковият Център по немски в Бургас с най-доброто съотношение между придобити езикови умения, количество знания и цена.

▶ Кога да се запишеш? Записването е започнало и продължава до 10.02.2020 или до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра тук.

▶ Срокове на отстъпката: До 10 февруари 2020 г може да се възползваш от Празнична Отстъпка до цели 7%. Към нея се прибавят другите отстъпки, ако им такива. Попитай за твоята отстъпка.

▶ Какво още? Занятията се провеждат по обявения график. Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат. Всички такси са с включено 20% ДДС.

Но как ще учиш немски?

Като говориш и слушаш немски. Стройно изградена учебна система специално за работа те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с удобното безплатно приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

Какво ще научиш?

Определено е удоволствие да учиш немски при нас, защото напредваш бързо. На всеки курс ще вземеш 8 теми и ще усвоиш около 850 думи. Но в диалози, реплики и фрази, т.е в активна реч. Естествено ще имаш текстове за четене и много записи за слушане. За да се научиш да разбираш немската реч при слушане и четене. Целият учебен материал е плавно организиран да дава много знания: граматични, лексикални, активни, пасивни. Защото тази учебна система е от най-ново поколение и е направена специално за възрастни за работа. И още един важен факт – немският език в учебника е съвременен, актуален. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Да научим Немски заедно сега, като платиш по-малко

Виж  още веднъж актуалния ни график в табличен вид и се обади на 0894 37 6667, ако имаш интерес. Предлагаме безплатен тест за ниво, ако не знаеш твоето. Не отлагай. Запиши се в срок. Вземи твоята Празнична Отстъпка сега!

Коментари