Разговорен немски за работа - сега на промоция

Разговорен немски за работа - сега на промоция

2018-09-05 13:01:50
Разговорен немски за работа - сега на промоция

Искаш да работиш с немски език? Но нямаш никакви знания или пък са недостатъчни? Има решение! Започни да учиш немски във Виа Германика от 5 октомври. Занятията са удобно организирани в петък след работно време и в неделя. Така можеш спокойно да посещаваш курса и да имаш време да овладееш преподадения учебен материал, въпреки че ходиш на работа.

Защо да се запишеш на курс по немски във Виа Германика можеш да прочетеш и тук. Но ти със сигурност знаеш за нас, ако искаш да учиш сериозно немски. Сега обаче ти даваме още една причина да станеш наш курсист - до 14 септември - петък - записването е с 5% Отстъпка. Запиши се за твоя курс в определения срок и плати 5% по-малко. Ще се радваш на същото високо качество на преподаване от квалифицирани учители. И естествено ще учиш по същата стабилна учебна програма по немски специално за общуване в ежедневието и на работното място, която е показала толкова добри резултати досега. Модерна, с актуален немски, с допълнително безплатно приложение за твоя смартфон - програмата ни дава възможност на всеки, който иска да научи немски, да го направи по класически и иновативен начин. С такава комбинация ще научиш немски и ти. И ще започнеш да говориш без притеснения и с точните фрази.

Виж в графика ни продължителността на курсовете и не се бави. Обади се на телефон 0894 37 6667 за да се запишеш за избраното от теб ниво: А1.1, А1,2, А2.1, А2.2 или В1.1. Ако си учил немски, но не го знаеш, ела на тест, за да го определим точно. Виж адреса ни тук Научи Немски с Нас сега, за да го използваш утре!