Лятно обучение по немски за деца

Лятно обучение по немски за деца

Лятно обучение по немски за деца

Нека това лято твоето дете се запознае със света на немския език! За любознателните малки фенове на немския език Езиков Център Виа Германика предлага лятна учебна програма на промоционални цени до 20 май. От 3 юли то ще може да посещава курс по немски език с ежедневни занятия според възрастта при това с 5% Отстъпка. Натрупването на знания по лесен и приятен начин му е гарантирано.

Само при нас курсовете за деца по немски са разделени допълнително по възраст. Според това, дали детето е в началното или прогимназиално училище, то учи по различни учебници, които поднасят езиковите знания адекватно. Това, което отличава нашите грижливо подбрани учебни системи е тяхната комуникативност и актуалност. Затова във Виа Германика децата учат немски с лекота и приятно настроение. И проговарят немски.

Виж сега нашите предложения за лятно обучение по немски за деца. Групите са малки - до 8 деца, а предстоящите курсове са само за начинаещи. Учебните системи са най-новите разработки на водещи немски издателства написани за сегашната генерация деца. Мултимедия, игри, песни, стихове, запознаване с традициите и естествено развиване на всички 4 езикови компетенции - така ще учат малките ни приятели в типично немска учебна среда.

Възраст

Ниво

От - до

Провеждане

2 - 4 клас

А1.1 начинаещи

3.07. - 18.07.19

пон - четвъртък  

5 - 7 клас

А1.1 начинаещи

3.07 - 18.07.19

пон - петък

Занятията на децата от 2 до 4 клас включват първия петък на курса на 5.07. Следващите седмици курсът ще се провежда до четвъртък. Децата от прогимназията ще имат регулярни занятия от понеделник до петък.

Тази година записването е на 2 етапа:

- Срокът  за ранно записване с 5% Отстъпка е удължен до 20 май включително.

- Следващият етап на записване е от 15 юни до 1 юли.

Обади се сега на  0894 37 6667. Не пропускай срока на отстъпката.

 

Коментари