Немски за напреднали гимназисти

Немски за напреднали гимназисти

2019-05-25 11:17:52
Немски за напреднали гимназисти

От 3 юли стартират супер интензивните летни курсове по немски за гимназисти във Виа Германика. Освен А нивата в Лятната ни емоция 2 х 13 могат да се включат всички гимназисти, които вече са напреднали с немския език. Това лято стартираме и всички курсове от ниво В. По нашата сертификатна програма това са В1, В2.1 и В2.2.

Защо да не пропускате лятното ни обучение?

Езиков център Виа Германика е единственият в Бургас и един от малкото в страната, който предлага курсове по немски не само за начинаещи, но и запреднали. От миналата година започнахме основно обновяване на сертификатната ни програма по немски език за напреднали гимназисти. Първи в България въведохме най-новите немски учебни системи за младежи със солидни основни знания, които имат за цел да вземат немски езиков сертификат.  

Защо го направихме?

Не е тайна, че за напреднали предложенията на немските издателства не са многобройни. За главния ни методист г-жа Гинка Витанова и целия ни екип обаче насочеността и задълбочеността на учебната система е от особена важност. Защото във Виа Германика обучението по немски цели системни знания по всички 4 умения и същевременно отлична изпитна подготовка по немски език, независимо от формата: ТестДаФ, DSD Stufe II, изпитите на Гьоте-Институт. Иоще: учебниците да са интересни на нашите курсисти, за да могат те да работят мотивирано.

Оправдаха ли се нашите очаквания?

Изцяло. Уроците детайлно разработват в комуникативен и аргументативен план най-актуалните аспекти на темите, които наистина вълнуват младежите. Те провокират мисленето и са успешна отправна точка към продуктивните умения говорене и писане на аргументативно есе. Разнообразието на текстовете и модерно поставените задачи стимулират курсиста към активно изказване на собствено мнение с правилните немски езикови елементи и структури.

Как  това засяга нашите клиенти?

Учебната ни програма за гимназисти включва изпитна подготовка по нива. Същевременно тя извежда до изискванията за изпитите по немски на горната степен, които се увенчават с документ, даващ правото за следване или работа в Германия, Австрия, Швейцария, а и определени модерни специалности в България. Изключително важно за успешното вземане на сертификата е разработването на актуалните теми, както и усвояването на съвременното изразяване в езика. Затова работата с най-новите немски учебни системи е предпоставка за отлиично представяне на езиковите изпити.

Какво предстои?

В Лятната емоция 2 х 13 на Виа Германика могат да се включат всички гимназисти, които желаят да учат немски задълбочено и да могат да говорят и пишат аргументирано и точно на съвременен немски. Началото е 3 юли.  Контакти: 0894 37 6667 или онлайн от сайта ни. Ако трябва да се направи тест за определяне на ниво, това е възможно всеки делничен ден от 10.30 до 17 ч. Ако се интересуваш за начинаещи или малко напреднали гимназисти, прочети тази статия.