Курс по немски за начинаещи ученици

Курс по немски за начинаещи ученици

Искаш ли да знаеш още един чужд език? Научи тогава немски! Включи се в нашите утвърдени летни курсове по немски специално за гимназисти и вземи цялото първо ниво само за 2х13 дни. Това са любимите курсове на нашите курсисти. И не случайно! Бързо, плавно, почти неусетно всеки, който обича да учи, овладява 2000 думи, разпределени в 12 теми. Не е малко, нали?

Курсът по немски за абсолютно начинаещи големи ученици започва на 3 юли. Все още можеш да се запишеш за курс като се обадиш на телефон 0894 37 66 67 или да дойдеш направо в Езиков Център Виа Германика. Работим за нашите клиенти всеки делничен ден от 10 до 17 ч. 

Курсът по немски за начинаещи гимназисти е първият от нашата 6-степенна сертификатна учебна програма. Тя извежда до изпитите за немски сертификат, с който може да се кандидатства в университети в Германия или Австрия, както и за специалности с немски с двойна диплома България. Но тъй като всички немски сертификати са безсрочни – те могат да послужат по-късно при кандидатстване за работа. Така че сериозното обучение по немски за гимназисти, което провеждаме във Виа Германика, е добра инвестиция в бъдещето на подрастващите.

Виж графика на провеждане на курса по немски за начинаещи гимназисти и ако ти е удобен, те очакваме да станеш и ти наш курсист. Но не се бави! Групата е само една! Телефон за контакти 0894 37 66 67. Още подробности за нашите летни курсове можеш да прочетеш тук. Ако се интересуваш за немски за напреднали прочети тази информация

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден