Дневен курс разговорен немски с отстъпка

Дневен курс разговорен немски с отстъпка

2019-05-26 00:45:03
Дневен курс разговорен немски с отстъпка

От 3 юли в Езиков Център Виа Германика стартира промоционален супер интензивен курс по разговорен немски в дневна форма. Занятията ще са след обяд всеки делничен ден от понеделник до петък. Курсът е само за абсолютно начинаещи.

Курсът ще продължи до 19.07 и обхваща ниво А1.1. Разговорният му характер се дължи на учебната система, по която работим само във Виа Германика. Целият учебен материал е подреден около умението говорене без да страда развитието и на другите езикови компетенции. Резултатът е отличен за всички, които имат за цел да усвоят немския език за общуване на работното място или в ежедневието. При упражняването на преподадения материал може да се използва и безплатно приложение на смартфона.

Вторият етап на записването започва от 17 юни и приключва до заемане на местата. Групата е само една. При желание с групата можем да продължим и с ниво А1.2 през август. Всеки записал се получава 5% отстъпка. Обадете се в посочения период на 0894 37 6667. Вижте графика на провеждането тук.