Вечерни курсове по немски за възрастни

Вечерни курсове по немски за възрастни

Вече си се убедил, че знанията по немски ще ти донесат само ползи не само в професионален, но и в личен план? Научи немски тогава така както трябва – стабилно и системно! От 4 октомври стартираме удобни вечерни курсове по немски за начинаещи и малко напреднали.

- Запиши се на разговорен курс по немски специално за общуване за хора над 18 години във Виа Германика и учи точно това, което ще използваш в ежедневието и на работа. Защото учебната система, по която работим единствено ние, определено е създадена точно за такива цели.

- Запиши се на разговорен курс по немски за възрастни, защото ще тренираш говорене в час с други на твоята възраст. Така ще активираш новопридобитите си знания многократно и те ще станат трайни.

- Запиши се на разговорен курс по немски и затова, че ще ти преподават филолози с методическа квалификация за преподавател по немски език – рядко срещано явление на други места.

Ако пък си учил немски до ниво В2, но твърде отдавна и искаш да си го възстановиш, прочети за уникалното предложение само на Виа Германика – опреснителен курс по немски за напреднали. Направен с грижа за клиента от г-жа Гинка Витанова този курс за кратко време ще обнови старите ти знания без да губиш време.

А може би си точният човек за специализирания ни кратък курс за ресторанта и хотела?

От 4.10 започват курсове по немски специално за възрастни, които ще се провеждат вечер от 18 часа в понеделник и петък. Записването е до края на месеца на телефон 0894 37 6667 или в Езиков Център Виа Германика на ул. Македония 26. Не отлагай отново. Информирай се още по-подробно за нашата учебна програма и за графика на провеждане. Започни учебната година и ти. Избери Виа Германика и учи немски в система в комфортна немска атмосфера.

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден