Как учим немски по Коледа във Виа Германика

Как учим немски по Коледа във Виа Германика

2019-12-02 14:25:14
Как учим немски по Коледа във Виа Германика

Като претворяваме немските коледни традиции в забавно, вкусно и красиво шоу

Всяка година ние, преподователският екип на Виа Германика, подготвяме немска коледна атмосфера като серия от коледни инициативи, с помощта на които нашите курсисти учат немски чрез правене със всички сетива. Да учиш немски, преживявайки всичко лично – от идеята през изработването до наградата – това наистина е Успешно Учене. Защото е със страст.

Каква е Коледната учебна програма през тази година? Ще участват ли всички активно? И как точно ще учат немски?

Да учим немски с песни

Музикално – сценичен конкурс In der Weihnachtsbäckerei

Да, наистина е успешно, защото създава неповторимо настроение и силен емоционален заряд. А когато си съпричастен, се потапяш в езика и няма урок, който да те затрудни. Обичаме тананикащи курсисти да се разхождат в езиковия център! Тази година предизвикваме всички наши малки и големи ученици да участват в музикалния ни конкурс: „In der Weihnachtsbäckerei“. Изпълнени сме с нетърпение!

Да учим немски с дъх на канела

MasterChef Via Germanika Backen

Конкурсът за най-добър коледен сладкар е известен и извън рамките на Виа Германика. Той е изключително оспорван и ..... вкусен. Тази година нашите курсисти ще станат участници в Сладкарското шоу MasterChef Via Germanika Backen. Очакваме немски сладки изкушения и впечатляващи презентации.

Да учим немски творейки красота

DesignShow Via Germanika Basteln

Конкурсът за най-красива коледна декорация всяка година надминава нашите очаквания. Възхитителни украси в стила на немските традиции, които очароват с креативните си идеи и ненадминато изпълнение. Наистина е трудно да излъчиш победител в конкурса.

Коледно настроение, лични преживявания, широки усмивки: Незабравимата немска Коледа live във Виа Германика запечатана в сърцата на всички.

Да празнуваме и да учим немски с вдъхновение и страст. И с реален успех! Научи Немски с Нас!