20 години юбилей

20 години юбилей

20 години юбилей

Осмели се да искаш много. Да учиш. Да знаеш. Да разбираш. Научи Немски с Нас. Така ще успееш да проговориш немски и ти! Както успяха безбройните ни клиенти за изминалите 2 десетилетия.

 

Да. Тази година Виа Германика става на 20.

Сериозна възраст за образователна институция, която не измени на първоначалния си замисъл въпреки превратностите на годините. Обръщаме се назад в годините .....

 

Какво сме постигнали?

 

Продължаваме да бъдем единствения частен езиков център с преподаване само на немски език.

Продължаваме да бъдем единствения езиков център с обучение според възрастта на курсистите и техните цели.

И продължаваме да привличаме клиенти, които обичат немския език и искат да го учат сериозно! Защото с нас осъществяват желанията си.

 

А ние? Ние, екипът на Виа Германика, продължаваме да работим неуморно и всеотдайно за успехите на нашите курсисти. И продължаваме да обновяваме своите услуги адекватно на времето и изискванията за полагане на изпит за немски сертификат. Така подготвяме бъдещето!

Виа Германика посреща 20 годишния си юбилей с нов набор от курсове по немски език. Кое е новото?

 

Сертификатната ни програма по немски за гимназисти е с изцяло НОВА учебна програма, която е съобразена с променените изисквания на ОЕЕР, уменията залегнали в нея, както и с актуалния онлайн формат на изпита Тест ДаФ. Въведохме гъвкава модулна форма на провеждане, която отговаря по-точно на динамичната обстановка в днешния свят. Записването вече може да става 3 пъти в годината, а курсистите ни имат повече и по-равномерни ваканции. Ние вече работим неотклонно и над дигиталните изпитни умения на нашите курсисти, които са част на вече комплексното изпитване на езиковите компетенции. Прочетете за новите ни летни предложения. Есенните курсове по немски за ученици също са публикувани. Записването за тях е само онлайн.

 

Разговорните ни курсове по немски за възрастни продължават да се радват на заслужена популярност. Несъмнено новата ни учебна програма за тях е изцяло практически насочена към употребата на езика в практиката и това дава бързи резултати. Учебниците ни са последно поколение, модерни, с актуален немски и съвременни теми и със специални приложения за смартфон. Юбилейните ни предложения за ефективно и модерно обучение по немски за работа са поместени тук.

 

Ефективните ни дистанционните ни курсове са резултат на времето, в което живеем и интензивния труд на целия ни екип квалифицирани преподаватели, да създадем работеща комбинация от синхронни и асинхронни форми на дистанционно обучение по немски. Цялостно и адекватно, без никакви компромиси по отношение на обема на знанията и уменията, дистанционното ни обучение е успешно и благодарение на създадените от нас

учебни нагласи в курсистите и спокойна продуктивна учебна среда. Кои са предимствата, може да прочетете тук.

 

Но Виа Германика предлага и чистата форма на онлайн обучение по немски език.

Онлайн курсовете ни по немски са изцяло в електронна среда. Те продължават традицията на изключителна Ефективност и Полезност на езиковото обучение, но съчетана вече с технологичните постижения на 21 век. Тези курсове по немски са достъпни на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика и са авторски. Осъществяват се с електронния учебник по немски на Гинка Витанова "Немският е лесен".

С него всеки може да учи немски немски независимо от времето и мястото. И да се радва на свободата да управлява самостоятелно образователните си потребности. Вход - регистрация - поръчка - и ученето може да започне ето тук. Поръчай сега онлайн курс по немски с цели 20% Юбилейна Отстъпка - за начинаещи, малко напреднали или граматичен с упражнения.

 

Коментари