Kонсултации за следване в Германия

Kонсултации за следване в Германия

Kонсултации за следване в Германия

Консултациите за следване в Германия или Австрия са СПЕЦИАЛЕН БОНУС за курсистите на Езиков Център Via Germanika по сертификатната ни програма за ученици. Те са абсолютно БЕЗПЛАТНИ за тях и техните родители.

От създаването на Езиков Център Via Germanika през 2001 г.  консултациите за следване в Германия и Австрия неизменно се дават от г-жа Гинка Витанова. Те са част от практическото приложение на сертификатните курсове по немски език по системата Витанова и тяхно важно продължение. Тясната специализираност и дългогодишният опит както и конкретният и индивидуален стил на работа гарантират 100% успех.

Ето какви въпроси можете да обсъдите на личната си консултация с г-жа Витанова.

1. Проблеми при професионалното ориентиране на гимназиста  

2. Основни  положения на следването в Германия или Австрия

3. Начин на реализация на намеренията и ориентировъчен бюджет

4. Необходими предпоставки и документи за кандидатстване

5. Ниво на владеене на немски език и валидни документи

6. Посоки на бъдещата реализация и кариерно развитие

Тези консултации са винаги индивидуални и с участието на родителите и тяхното дете/ наш курсист. Главната ни цел е да помогнем на нашите клиенти спокойно и предвидимо да планират своето бъдеще и да бъдат подготвени за решителната крачка, която искат да направят. Така учениците и родителите, които са ни се доверили за дългосрочно обучение, ще могат да избегнат хаотичните решения за бъдещето в последната минута, защото те в повечето случаи обричат младия човек на неуспех: провален изпит по немски език, неправилен избор на специалността, лоши академични резултати, прекъсване на следването и т.н. По този начин спестяваме на всяко семейство не малки финансови суми, както и големи дози личностни разочарования в бъдеще. За нас е важно нашите курсисти не само да владеят добре немски език, но и ако желаят да приложат отличните си знания по немски за своята бъдеща професия да го направят осъзнато, информирано, детайлно. Ето в това имат нашата експертна подкрепа - не на думи, а с конкретни дела за всеки наш клиент. Вече почти 20 години този стил на работа на г-жа Витанова дава блестящи резултати.

Но кога курсистите ни могат да се възползват от този специален БОНУС ?

- Тази изключителна привилегия важи за всички ЛОЯЛНИ курсисти на Виа Германика, които вече са участвали в сертификатната ни програма поне веднъж, в момента я посещават и имат намерение да завършат обучението си при нас.

- Във връзка с многобройните запитвания подчертаваме изрично тук, че платени консултации за външни лица не се провеждат.

И така уважаеми клиенти, запишете си час за среща с г-жа Витанова. Ще е удоволствие да извървим заедно пътя към Вашата мечта.