VG-Schule. Полудневна лятна занималня по немски език

VG-Schule. Полудневна лятна занималня по немски език

2020-02-14 14:46:36
VG-Schule. Полудневна лятна занималня по немски език

VG-Schule –немското училище за Вашите деца. Единствено в Бургас

Тази година през юни Немски Езиков Център Виа Германика предлага обучение по немски за деца от 1 до 3 клас. Езиковото обучение е под формата на Немска лятна занималня в полудневна форма. Занятията ще стартират от 1 юни и ще се провеждат преди обяд от 8.30 до 13.30 ч. всеки делничен ден.

Всеки ден без събота и неделя малките Виа Германчета ще имат различни по вид часове по немски – игри, песни, говорене, слушане, гимнастика, четене на истории. Активностите ще редуват провокативни и интересни задачи за концентрация, мемори, комуникация, разбиране на широк контекст, творчество, движение .... Основното изграждане на езиковите умения и знания точно за тази възраст ще се случва със специална учебна система, която ще ги заплени.

Изгодното ранно записване е до 10 април и е с 6% отстъпка. Крайният срок на записване е 15 май. За Ваше удобство Ви предлагаме изключително гъвкав план за записване. Всичко за единствената в Бургас Немска лятна занималня VG-Schule може да прочетете на специалната ни страница или да се обадите на 0894 37 6667. С удоволствие ще Ви консултираме по въпросите, които Ви вълнуват. За децата от прогимназията предлагаме летни интензивни курсове, които ще стартитат през юли.