Вечерен курс по немски за напреднали ниво В1

Вечерен курс по немски за напреднали ниво В1

2020-01-16 13:07:36
Вечерен курс по немски за напреднали ниво В1

От 17.02 Немски езиков център Виа Германика стартира вечерен курс по разговорен немски за напреднали възрастни. При записване до 10.02. включително всеки може да ползва празничната ни отстъпка от 5% или 7% в зависимост от начина на плащане.

Курсът обхваща ниво В1.1 и е пряко свързан с комуникацията в работна среда и в ежедневието. Курсът е присъствен и занятията се водят от преподаватели филолози. Дните на провеждане са 2 – понеделник и петък. Продължителността на курса е 2 месеца.

Ще вземем 8 теми, но с изключително актуални аспекти на говорене и разбиране като климатични промени, престой в болницата, навици на хранене и здраве, недоволство на работното място  и много други. При нас курсистите са активни участници в учебния процес, защото в центъра на учебната ни работа е умението Говорене и свързаните с това езикови елементи – лексика и граматика употребени на практика. Тази най-модерна учебна система за учене на немски разполага и със собствено безплатно приложение и много интерактивни упражнения.

Ако имаш завършено А2 ниво и желаеш да надградиш знанията си по немски език, обади се на 0894 37 6667 до 10.02, за да се възползваш от отстъпката и да запазиш място в курса.