Гинка Витанова: Моят коледен онлайн-урок

Гинка Витанова: Моят коледен онлайн-урок

2018-12-14 07:56:32
Гинка Витанова: Моят коледен онлайн-урок

Сега напълно безплатен за всички фенове на Виа Германика Онлайн. Учи немски онлайн без да плащаш нищо в продължение на цял месец от 15 декември 2018 до 15 януари 2019 година с интересна и актуална тема, която сега е част от твоето ежедневие. Струва си да надградиш своите знания по немски на коледна тематика! Защото ще научиш много за типичните коледни обичаи в немскоезичните страни. И ще придобиеш словно богатство, което не влиза в учебниците по немски. Потопи се в уютната атмосфера на Адвент и реши учебните задачи под звуците на нежна празнична музика. Ако желаеш, превърни онлайн урока по немски в твоя реалност и изпечи традиционните коледни курабийки. Украси ги подобаващо – имаш насоки и за това. Така със сигурност още по-трайно ще усвоиш коледната кулинарна лексика.

Ако вече си се регистрирал в сайта на онлайн – обучението по немски на Виа Германика, просто въведи твоите данни, влез и поръчай коледния урок. Естествено и всеки друг може да се възползва от коледния подарък на страницата на Виа Германика Онлайн. Регистрацията трае само минута – направи го сега! Научи Немски с Нас – сега вече и онлайн на твоя лаптоп или таблет.

Скъпи приятели, в коледния урок има задачи за съвсем начинаещи и за по-напреднали. Подберете подходящите според вашето настоящо ниво и ги реши. Естествено накрая на урока има немско-български речник както на всички уроци от „Немският е лесен“ на Гинка Витанова.

Със специалния коледен подарък Гинка Витанова ви пожелава топли и уютни празници и приятни занимания по немски.

Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr 2019.