Дистанционно обучение по немски

Дистанционно обучение по немски

2020-03-14 18:17:51
Дистанционно обучение по немски

Скъпи курсисти,

Поради обявеното извънредно положение в страната и произтичащите от него ограничения за нашата работа Немски Езиков Център Via Germanika ще предложи на своите настоящи курсисти дистанционно и онлайн обучение по немски. Целта е да се запази нивото на езиковите знания, което постигнахме с взаимни усилия до този момент.

Затова с моя екип разработваме работни материали, които ще получите, за да поддържаме наученото, докато ни позволят да започнем редовните си занятия. Сигурни сме, че това ще е от голяма полза за всички ви. Материалите ще бъдат точно по урочните единици, на които сме в момента.

Освен дистанционната форма, ще проведем и онлайн сесии, за да можем да консултираме live всеки, който има въпроси или да изясним възникнали въпроси. Така както го правим изключително успешно и в час. По този начин ще можем да се доближим, доколкото е възможно технически до формата на присъственото обучение

Благодарение на това, че с групите по всички учебни програми работим по изключително модерни учебници, ще можем да се възползваме активно и от огромния ресурс интерактивни задачи към тях. Както и от всички клипове и материали по Augmented reality, с които вие вече можете да работите активно.

С удоволствие полагаме тези усилия за вас, за да можем да възобновим редовните си занятия без типичните проблеми, съпътстващи прекъсванията на обучението по чужди езици. Смятам, че и вие ще се подготвяте по немски език по този необичаен, но необходим начин в добро настроение вкъщи.

Уверявам ви, че комбинацията от учебни форми, които не нарушават системата на започнатото обучение, носи много ползи. А с това предложение ние не само ще я допълваме, но и разширяваме.

Бъдете здрави.

Ваша Гинка Витанова

Управител Немски Езиков Център Виа Германика