ДНЕВЕН промоционален НЕМСКИ за начинаещи

ДНЕВЕН промоционален НЕМСКИ за начинаещи

2016-02-02 19:57:21
ДНЕВЕН промоционален НЕМСКИ за начинаещи

Винаги сте искали да владеете езика на Гьоте и Шилер? Искате да го учите БЪРЗО, ЛЕСНО и в приятна среда? Още една възможност да го направите с Езиков Център Виа Германика София и Бургас! С нашата програма за възрастни подбрана от главния ни методист г-жа Гинка Витанова! Програма със заложени краткосрочни и дългосрочни цели, но задължително с Отличен Резултат: УМЕНИЕТО ДА ГОВОРИШ!  Единствено през февруари и ИЗГОДНО!

Февруари ви предизвиква с празника на любовта, за да се влюбите в НЕМСКИЯ ЕЗИК! А Езиков Център Via Germanika ви отправя неустоимо предложение:

Промоционален  курс * Влюбени в Немския език * -  ДНЕВЕН курс за възрастни по немски за ежедневието с 5% ОТСТЪПКА! 

за съвсем начинаещи от 15.02 ниво А1.1 във Виа Германика София и Виа Германика Бургас

Курсът и в двата Езикови Центъра на Via Germanika е СУПЕРИНТЕНЗИВЕН и ще се провежда от понеделник до четвъртък по 4,5 учебни часа. Той обхваща само 3 СЕДМИЦИ!

Интензивно, Истинско и Изгодно - наистина 3 в 1  САМО за 3 СЕДМИЦИ сега с 5 % отстъпка, за да празнуваме заедно МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТА.

Допълнителна информация за програмата ни по немски за възрастни може да прочетете тук. А другите ни курсове по немски за месец февруари са публикувани на http://viagermanika.com/график_разговорен_немски_февруари-1370.html

При нас ще учите с цел и в система с различните курсове на Езиков Център Via Germanika! В истинска немска обстановка! За да помагат и стените! Обадете се сега! Телефони за връзка: за София - 089 34 94 088, за Бургас - 0894 37 6667.