Езиков курс по немски ниво А2 с отстъпка

Езиков курс по немски ниво А2 с отстъпка

2020-01-16 13:08:53
Езиков курс по немски ниво А2 с отстъпка

От 24 февруари стартира курс по разговорен немски за възрастни ниво А2.1. Курсът е вечерен и се провежда в понеделник и петък от 18 ч. Записването до 10.02. – понеделник – включително е с отстъпка до 7%. Тази Отстъпка е празнична и се начислява към другите ни регулярни отстъпки.

Курсът е подходящ за хора, които са завършили първо ниво и искат да повишат знанията си по немски или им трябва за работа. Немският, който се усвоява е разговорен и отразява комуникацията на работното място и в ежедневието в днешно време. Езикът е актуален, защото учебната система е от последно поколение учебници. Ще овладеем 8 теми в съвременни аспекти с прилежащата лексика, начин на изразяване, граматика и произношение. Освен говоренето се упражнява много интензивно и умението слушане с разбиране – отправната точка за комуникация.

Графикът на провеждане е публикуван на специалната страница на сайта ни за предстоящи курсове по немски език. Още подробности за разговорните ни курсове откъм съдържание има тук. Курсът е присъствен.

Записването става с подаване на молба, може и с този онлайн формуляр. На 0894 37 6667 може да се обадите за информация. Групата е една и записването е до изчерпване на местата.