Ела и ти във Виа Германика

Ела и ти във Виа Германика

2019-09-26 21:58:38
Ела и ти във Виа Германика

Учи немски като нас.  Обучението по немски във Виа Германика със сигурност ще ти хареса.

Но защо? Защо посещаваме курсовете по немски с удоволствие? Ето нашия отговор:

- Харесва ни екипността - учим немски в група само с наши връстници. Сприятеляваме се, решаваме успешно задачите заедно, подкрепяме се, смеем се. Не усещаме, кога минават часовете по немски.

- Имаме страхотни преподаватели – обясняват всичко ясно и разбираемо, преподават с настроение и имат богат опит. Разясняват ни собствените проблеми и грешки, винаги имат съвет. Така ние ставаме по-добри.

- Обстановката е наистина мотивираща – учебните зали са модерни, просторни и със специална атмосфера. А местата за отмора са наистина яки. И можем да си общуваме с всички. Това е приятно.

- Учим много, но е лесно. И знаем винаги, добре ли се справяме или не, защото правим редовно тестове. Така е ясно, на какво още да наблегнем, къде са ни слабостите. Но разбираме и къде са силните ни страни.

- И научаваме още много неща – различни, интересни, полезни за нас и нашия светоглед. Дебатираме, разговаряме, спорим, изразяваме лично мнение. При това придобиваме не само езикови умения.

Ела и ти във Виа Германика. Учи немски стабилно и лесно! Ако искаш, можеш да вземеш и езиков сертификат по немски ТестДаФ. Струва си. Курсовете по немски за ученици са различни нива. Започваме в събота.

Четеш това, а не си се записал? Обади се на 0894 37 6667 сега. Ела във Виа Германика – мястото, където ти ще бъдеш в центъра на обучението. И където ще учиш немски както трябва. За твоето бъдеще.