Есенните курсове по немски за ученици започват скоро

Есенните курсове по немски за ученици започват скоро

2018-09-07 11:18:04
Есенните курсове по немски за ученици започват скоро

Искаш ли и ти да учиш немски в престижен езиков център с мотивирани и интелигентни приятели? С които да споделяте сходни цели? Във Виа Германика ще ги намериш. И заедно ще научим немски така, че да ползваш езика без проблеми, когато ти потрябва в бъдеще. Възползвай се сега от 5% Отстъпка до 15.09. И от редовната отстъпка за лоялност, която се увеличава прогресивно на всеки посетен курс. Стани наш редовен курсист и ще имаш двояка полза: Отлично овладяване на немски език и големи отстъпки. Научи Немски с Нас качествено и изгодно!

Побързай!  Утвърдените сертификатни курсове по немски на Виа Германика  специално за гимназисти започват скоро. Предназначени за ученици, които искат да научат немски стабилно до последното ниво, те са далеч от широко разпространените масови езикови курсове не само заради по-големия брой учебни часове. С включени изпитна подготовка и цяла серия допълнителни работни материали към всяко ниво курсистите на Виа Германика овладяват равнопоставено всички 4 езикови компетенции + изпитни умения. По време на всеки курс обемът лексика надхвърля  2000 думи - упражнени, тренирани, преговорени и естествено записани. Защото целта е сертификатът ТестДаФ, който дава възможност за следване в университети в Германия, Австрия и няма давност. И който се признава и от работодателите.

Не пропускай своя шанс: овладей обширния материал на нивата А1, А2 и В1, В2.1, В2.2 или С1 през по нашата стриктна учебна програма съвсем неусетно. Защото начинът на провеждане на занятията се грижи за комфорта на нашите курсисти. Курсовете се провеждат веднъж седмично, в събота по 5 учебни часа. Така всеки курсист спокойно има време да си научи материала и да има достатъчно свободно време. А и обстановката във Виа Германика е уникално приятна, неповторимо свежа и те предразполага към активност и творчество.

Началото на курсовете по немски за ученици е 29 септември. Виж и графика ни тук, както и още информация за есенните сертификатни курсове на Виа Германика - вид курсове, които предлагаме единствено ние. Обади се още днес на 0894 37 6667. Или направо се запиши тук. Ако не знаеш нивото си, ела на тест за определяне на ниво. Не отлагай. Научи Немски с Нас.