Започни да учиш немски ниво В1.1 сега. Ще платиш по-малко

Започни да учиш немски ниво В1.1 сега. Ще платиш по-малко

2019-11-10 13:15:35
Започни да учиш немски ниво В1.1 сега. Ще платиш по-малко

И ние във Виа Германика ще отбележим предколедните празници в Германия с Коледна 4% Отстъпка за всички, които се запишат до 30.11. за предстоящите ни курсове по немски.

Освен курсове по немски език за начинаещи от 6 декември ще стартира и курс по немски за напреднали ниво В1.1. Ако и ти вече си покрил елементарните нива А1 и А2, запиши се на сериозното и супер полезно обучение по немски ниво В1.1 специално за възрастни във Виа Германика. В съвременно подредени уроци с модерна визия за лесно учене ти ще учиш жив съвременен немски по актуални в момента теми. Така ще усвоиш необходимата ти лексика за днешното време и няма да звучиш архаично или изкуствено граматично в Германия или Австрия.

И този курс по немски е специално за общуване в ежедневието и на работното място. Затова се развиват най-вече уменията говорене и слушане с разбиране. Ще се запознаеш и с основни формуляри и ще се научиш да ги попълваш. Така ще си подготвен за всякакви случаи.

Към учебника има и безплатно приложение за твоя смартфон – една иновативна форма на учене с много плюсове за всеки, който е започнал да учи немски сериозно. А точно такова е нашето обучение по немски за възрастни – систематично, задълбочено, плавно. По най-нови учебни системи – винаги в крак с времето, в което живеем. Защото знаем: Знанията трябва да са съвременни, тъй като езикът се променя и нагажда към живота.

Обади се до 30.11. на 0894 37 6667 и вземи 4% Отстъпка от таксата на курса. Не се колебай: ако започнеш сега, ще имаш време до лятото да надградиш още знания! Свържи се с нас сега!