Започни курс по немски за възрастни сега

Започни курс по немски за възрастни сега

2017-09-15 13:36:44
Започни курс по немски за възрастни сега

От 13 октомври е стартът на разговорните курсове по немски за начинаещи и напреднали. Тяхното съдържание е обърнато към ежедневната комуникация и общуването на работното място. Фокусът на обучението е съсредоточен в умението говорене и слушане с разбиране. Речта е изключително актуална, модерна и жива. Причината е в учебната система, по която ще се проведе обучението. Тя е от най-ново поколение и обединява класическото присъствено обучение с най-новите технологични постижения в чуждоезиковите курсове. Така че ти предлагаме да учиш класически в група с квалифициран учител филолог и едновременно да се упражняваш вкъщи на твоя смартфон.

Бъди в крак с времето! Учи немски активно и иновативно. Започни на 13.10. – петък – ако се съвсем начинаещ или малко напреднал – виж обявените нива тук. Курсовете ще се провеждат 2 пъти седмично – в петък от 18 часа и в неделя от 9.30 ч. Ако тази форма не ти е удобна, регистрирай се за нашето онлайн-обучение и започни веднага да учиш немски индивидуално, когато ти е удобно.

За още информация може да се обадиш на 0894 37 6667. Присъственото обучение е само групово в посочените дни и часове. Още за изключително търсените ни курсове за възрастни може да прочетеш тук.