Интензивен немски сега на промо цена

Интензивен немски сега на промо цена

2019-04-30 13:19:22
Интензивен немски сега на промо цена

Както всяко лято през последните почти 20 години Езиков Център Виа Германика отново има неустоима оферта за летните месеци. Тя е насочена към учениците от гимназиите, които с удоволствие учат бързо и много. На 3 юли започват супер интензивните ни курсове по немски, които са с включена изпитна подготовка по нива. И има още достатъчно време всеки желаещ да се възползва от МЕГА Отстъпката ни от цели 8%. Защото тази година срокът е удобно удължен чак до 20 май.

Защо да участваш и ти?

Посвети се това лято на интензивно и ефективно обучение по немски, като се включиш в нашата страхотна Лятна емоция 2Х13 = 2 х 13 дни ежедневни пълноценни занятия по немски в 5 нива. Нека за едно кратко лято да покориш цяло ниво и да го защитиш на заключителните изпити  в края на курса. Защото това е езиково обучение без аналог в България с изцяло запълнено учебно време. А за младежите като теб осмислено лято същевременно без да се лишат от почивката и плажа.

Дали ще ти хареса?

Със сигурност, ако обичаш да получаваш нови знания, ако си любопитен за новите неща и ако си активен в ученето. А немският език ще ти разкрие нови перспективи, други аспекти, по които ти ще можеш да се изказваш и да защитаваш своето мнение. Вече е рядкост да владееш този език, за активно ползване го владеят малцина – помисли за бъдещето. На основния език за общуване в централна Европа ще можеш да следваш срещу минимална семестриална такса, а и лесно ще си намериш добре платена работа.

Но най-вече ще те мотивира страхотната учебна обстановка, типично немската атмосфера, конкурентната среда, в която винаги можеш да подредиш собствените си знания и възможности. И да, домашните няма да ти тежат, това е сигурно. Ученето е леко, плавно, и със супер голям ефект на научаване!

Има ли твоето ниво по немски?

Абсолютно! На 3 юли стартираме 5 нива по сертификатната ни програма – А1, А2, В1, В2.1, В2.2. Така че има и за теб. Всеки работен ден от 10 до 17 ч. можеш да дойдеш на тест за определяне на ниво или просто да се срещнем, за да изясним твоите въпроси. Телефон за връзка 0894 37 66 67. Обучението е само групово.

За лятната ни учебна програма по немски със сертификатна насоченост прочети още в сайта ни.