Какво предлага Via Germanika

Какво предлага Via Germanika

Какво предлага Via Germanika

Езиков Център Via Germanika е специализирана фирма за следване само в Германия и Австрия. Услугата ни е резултат от развития през годините уникален фирмен профил и натрупания вече дългогодишен опит. Но също така и на залегналите в основата и принципи за комплексност и добросъвестност.

Специална Консултантска Програма за Следване в Германия 

Тази консултантска програма е специална завършваща услуга за нашите курсисти във Виа Германика София и Виа Германика Бургас. За да се наслаждават на голямото предимство да знаят отговора на въпросите: Накъде? или Как? с абсолютна сигурност и за да планират своето бъдеще година или две по-рано без притеснения. 

Отличителни характеристики на програмата:

1. Експертна помощ

Ние можем да Ви предложим компетентна помощ при избора на специалност и гледната точка на независим и информиран специалист. Ако все още се колебаете, какво да учите, ние можем да Ви запознаем с основното съдържание на специалностите, между които се колебаете. Така на базата на реална информация  от конкретни университети ние можем да обсъдим с Вас и Вашите родители, коя е най- добрата специалност лично за Вас. Можем да отговорим на всичките Ви въпроси конкретно, за да Ви помогнем да определите, коя да бъде Вашата университетска специалност, а с това и Вашата бъдеща професионална реализация. Този начин на работа засяга всъщност професионалното ориентиране на младите хора. Той е ефикасен, защото е индивидуално и конкретно насочен. Модерните напоследък тестове по професионална ориентация дават общи представи, но за жалост не могат да посочат, къде коя специалност ще е най- добрата за конкретния кандидат- студент.

2. Индивидуален подход

При нас това означава, че нямаме готови папки и списъци, които да предоставяме на клиентите си за избор. Ние създаваме специално за Вас списък според Вашите желания и налични предпоставки / успех, знания по немски, по английски и др. /, като избираме най- доброто за Вас, което се предлага в Германия/ Австрия. Освен на дългогодишния ни опит като тясно специализирана консултантска фирма за следване в Германия/ Австрия, ние се осланяме и на информацията от многобройните ни курсисти и клиенти, с голяма част от които поддържаме обратна връзка. Считаме за изключително важно, клиентът ни да има шансове да бъде приет навсякъде и да има прекрасната възможност да избира. С това допринасяме изключително много за засилване на неговата мотивация – едно изключително важно условие при кандидатстване в чужбина.

3. Мотивираност

Създаването на мотивираност и подплатяването й с конкретни факти е част от нашата Специална Консултантска Програма. За нас е важно да свършим работата си така, че клиентът ни не само да е приет навсякъде имайки шанс за избор, но да не се разочарова от себе си и от следващите стъпки, с които трябва да се справя на място. Ако му предстои изпит в Германия, можем да помогнем с подготовка или примерни изпити. Ако приемът е с курс, можем да обясним, какво трябва да знае за входящия тест и какъв вид е той. Кандидатстването често е предпоставка и за успешното завършване. Защото следването в определен университет в много случаи предопределя бъдещото професионално развитие. Известен факт е , че освен ценни знания, следването създава и академична среда, връзки с преподаватели и възможности за практики, за участие в обменни програми в целия свят, за стажове ....  А професионалните перспективи са прекрасен стимул за академични успехи.

4. Сигурност

С така изградената ни консултантска програма ние правим  приема в немски/ австрийски университети абсолютно сигурен. Но чрез нея ние гарантираме не само краткосрочен 100% успех, но и създаваме основите за дългосрочно стабилно академично и професионално развитие. Посочваме пътя, който всеки да извърви сам.

За нас ще е удоволствие да бъдем до Вас в този решителен момент в живота Ви. Ние ще направим така, че Вие да участвате активно в процеса на кандидатстването и да си изградите ясна  и точна представа за предстоящите стъпки.