КУРС по НЕМСКИ НИВО В1 сертификатна програма

КУРС по НЕМСКИ НИВО В1 сертификатна програма

2016-05-21 09:14:26
КУРС по НЕМСКИ НИВО В1 сертификатна програма

И през лятото на 2016-та Езиков Център Виа Германика дава възможност на гимназисти и студенти само през ваканцията да вземат едно цяло ниво по НЕМСКИ. От 4 ЮЛИ стартираме сертификатната програма включително и ниво В1. Нивото, което поставя последната тухла в здравата основа на граматиката и лексикалното богатство на езика. 

Какво ще научиш в предвидените 140 уч.часа? Отговорът е - МНОГО! Ще развиваме 4-те умения, а именно:

  1. СЛУШАНЕ С РАЗБИРАНЕ – ще можеш да разбираш детайли по разнообразни теми, като работа, учене, свободно време и т.н. Ще успяваш да отделиш основната информация от радио и тв предавания на актуални теми и при въпроси от личен или професионален характер.

  2. ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ – ще можеш да разбираш текстове, съдържащи не само често употребявана всекидневна и професионална лексика, да разбираш описания на събития, чувства и желания в лична кореспонденция.

  3. а/ ГОВОРЕНЕ В ДИАЛОГИЧНА РЕЧ – ще се справяш с повечето ситуации, възникнали при пътуване в страни, където се говори съответният език, да участваш без предварителна подготовка в разговори на позната тематика, от личен характер или свързани с ежедневието (напр.семейство, хоби, работа, пътуване, актуални събития). Ще се научиш да аргументираш и да защитаваш твоята позиция в дискусии.

б/ ГОВОРЕНЕ В МОНОЛОГИЧНА РЕЧ –ще можеш да свързваш изрази, за да описваш       преживявания и събития, своите планове, надежди и цели, кратко да изразяваш и аргументираш мнението си. Също така да разказваш случки и събития, сюжета на книги и филми, както и да описваш своите впечатления.

  1. ПИСАНЕ – ще можеш да съставяш доста сложен свързан текст по разнообразни теми, да аргументираш, да водиш лична кореспонденция, като описваш събития и впечатления.

Всичко това с помощта на нови над 2000 думи и идиоми, 90 глагола и изрази с рекции и специално разработените от нашия методист г-жа Гинка Витанова много допълнителни работни материали, спомагащи за по-пълноценното изучаване на нивото, като част от Системата Витанова.

Занятията стартират на 4 юли и продължават до 31 август, като от 21 юли до 14 август включително сме в заслужена ваканция. Всеки ден от понеделник до петък х 5,5 уч.часа.

Не на последно място можеш да го направиш и изгодно с редица бонуси към сертификатната програма!

Обади се още сега на:

Виа Германика София – 0893 494 088

Виа Германика Бургас – 0894 376 667