Курсове за ученици 8 - 12 клас

Курсове за ученици 8 - 12 клас

Курсове за ученици 8 - 12 клас

Английски език за гимназисти от 8-12 клас

Учебната ни програма за гимназисти и студенти е сертификатна и отговаря изцяло на изискванията на ОЕЕР за чуждоезиково обучение. Тя е базирана на  комуникативната методика. Това, което я прави изключително успешна, е нейната последователност. Отделните нива по ОЕЕР са свързани в единна цялост и  плавната приемственост между отделните части  гарантира системност в надграждането на езика, както и сигурност на знанията и уменията.

В своята комплексност програмата ни обхваща 6 степени на обучение – нива А1, А2, В1, В2.1, В2.2, С1.1 (Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper- intermediate, Advanced.) Курсовете във всички тях  упражняват равностойно 4те  основни езикови компетенции – четене и слушане с разбиране, говорене и писане. Езиковите елементи лексика и граматика се извеждат тематично и се затвърждават не само чрез упражнения, но и чрез активното им прилагане при уменията говорене и писане. Тяхната прогресия е амбициозна, но добре премерена и мотивира към активно участие в учебния процес. На всяка степен се вземат около 2000 думи и изрази, последователно се развиват устната и писмената реч чрез различни форми: диалози, описание, аргументация, дискусия. Разясняват се и се упражняват видовете писмени съчинения, които се дават като формат на международните изпити за съответното ниво. За затвърждаване и задълбочаване на знанията са  предвидени допълнителни упражнения, които не нарушават системността на учебното съдържание, а само го допълват. Знанията и уменията се тестват периодично. По този начин се установява напредъка на курсиста и  се тренират стратегиите за решаване на тестови задачи.  Резултатите от тестове, контролни и изпитвания се отразяват в специална информационна карта. Така се  проследява успеваемостта на всеки ученик и се дават конкретни насоки за неговите пропуски и постижения.

Неотменна част от занятията е информацията по странознание и запознаването с поведението и реакциите на носителите на чуждия език. Тези културни различия са вплетени умело в учебното съдържание.

Учебните ни системи за всички 6 степени са модерни и от водещи британски издателства. Занятията се провеждат в групи от 8–12 души. По този начин успяваме да осигурим ефективен учебен процес, който довежда до развиване на всички езикови компетенции и отлични изпитни резултати. Това е причината да не предлагаме индивидуални занятия за цяло ниво.

Цялостната ни програма подготвя за:

- изпитът IELTS – резултатите от този изпит се изискват от престижни университети в света, както и  от немски университети за определени специалности. 
- матура - (изпитът е на ниво В2/С1 –  Intermediate/ Advanced)

 Естествено продължение на тези курсове са кратките ни интензивни курсове за  конкретна изпитна подготовка.

 

КЪМ РОДИТЕЛИТЕ .... ТУК

Последвайте линка, за да видите актуалния график:   ТУК