Курсове немски език

Курсове немски език

Курсове немски език

Езиковите курсове, които предлага Езиков Център Via Germanika, са съобразени от една страна с изискванията на ОЕЕР, а от друга с възрастта и целите на нашите клиенти. Курсовете са в малки, оптимални за качественото обучение групи. Това, което получава всеки курсист във Виа Германика, е загриженост за личния успех. Затова масовостта не е сред нашите цели, тя не е ключът към високите индивидуални постижения. Езиков Център Via Germanika е място за хора, които могат и искат да учат. 

Курсове по немски с квалифициран учител в реално време - ето видовете, които предлага Езиков Център Via Germanika:

- Сертификатни курсове по немски за ученици от 6 до 12 клас. Предлагаме ги като интензивни през учебната година за 2 месеца и супер интензивни през лятото за 1 месец. Между надграждащите нива има ваканции.

- Курсове по разговорен немски за възрастни на модулен принцип нива А1 - В2. Те са за общуване на работното място и в ежедневието. Продължителността им е 2 месеца, когато занятията са вечерни или съботно/неделни.

- Опреснителни курсове  за възрастни нива В2 / С1

Всички видове курсове са с различна учебна програма и различни учебници. Това, което ние стриктно следваме, е обучение според целта и възрастта и винаги в система с ясна амбициозна прогресия. Утвърдените ни сертификатни курсове по немски с включена изпитна подготовка по нива са без аналог в България, а разговорните се провеждат по най-нови учебни помагала, разработени от немски издателства точно за работа в Германия.

Курсовете се предлагат в присъствено-виртуална форма с учител в реално време и са достъпни за всички. Към уроците екипът ни е разработил специални работни материали, включително дигитален немско-български речник, които са качени на собствената ни образователна платформа Онлайн Виа Германика. С това подкрепяме и облекчаваме подготовката на домашните и овладяването на учебния материал неимоверно. А с лесно учене ефективността е много по-голяма! При всеки курсист. Тук може да се запознаете с уникалното ни присъствено- виртуално обучение  по немски с учител в реално време.

В Онлайн Виа Германика е качен и модерният самоучител "Немският е лесен" за тези, които искат да учат дигитално в собствено темпо. Обучението също е на нива, изгодно е и е за начинаещи. Има безплатни уроци, с които можете да тествате системата на учене. Изберете вашия безплатен урок тук.

Предлагаме и индивидуално обучение по немски по нашите програми. 

Изберете от широкия спектър курсове най- подходящия за Вас като проследите линка, който Ви интересува: график актуални курсове за ученици или график курсове за възрастни. Няма да пропилеете времето си! 

Направете запитване още днес с формуляра по-долу.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *