Курсове по немски за общуване

Курсове по немски за общуване

2019-10-23 12:37:33
Курсове по немски за общуване

От 6 декември стартират следващите ни курсове по немски за възрастни начинаещи и напреднали. И тъй като вече са в периода на предколедната немска треска, до 30 ноември записването е с Допълнителна 4% Коледна Отстъпка. Допълнителна, защото се начислява към другите стандартни отстъпки. Пренеси се мислено в Германия и вземи твоя Коледен бонус! Курсовете се провеждат 2 пъти седмично в удобно за работещи време от 18 часа.

Вече си се убедил, че знанията по немски ще ти донесат само ползи не само в професионален, но и в личен план? Научи немски тогава така както трябва – стабилно и системно! Запиши се на разговорен курс по немски специално за общуване за хора над 18 години във Виа Германика и учи точно това, което ще използваш в ежедневието и на работа. Защото учебната система, по която работим единствено ние, определено е създадена точно за такива цели.

Как ще учиш?

+ Ще упражняваш не само граматика и думи, а най-вече ще придобиваш умения. Курсовете са с акцент върху говоренето и слушането с разбиране.

+ Ще тренираш говорене в час с други на твоята възраст. Така ще активираш новопридобитите си знания многократно и те ще станат трайни.

+ Ще преговаряш с аудио записи за по-добро произношение и интонация.

+ Ще разширяваш знанията си с видеа с помощта на специално приложение към учебника.

+ Ще ти преподават филолози с методическа квалификация за преподавател по немски език – рядко срещано явление на други места.

Кои нива предлагаме?

Нивата са по ОЕЕР и са както за съвсем начинаещи така и за напреднали. От 6.12. стартираме следните 4 курса. Избери един от тях:

А1.1, А1.2, А2.1, В1.1

Графика на провеждане виж тук.

Записване можеш да направиш на телефон 0894 37 6667 или в Езиков Център Виа Германика на ул. Македония 26. Не отлагай отново. Информирай се още по-подробно за нашата учебна програма. Избери Виа Германика и учи немски за работа в комфортна немска атмосфера. Научи Немски с Нас.