Курсове по немски със специална отстъпка за ученици до 15.09

Курсове по немски със специална отстъпка за ученици до 15.09

2019-09-06 10:11:02
Курсове по немски със специална отстъпка за ученици до 15.09

Желаеш ли и ти да говориш немски отлично? Запиши се тогава на курс по немски точно за твоята възраст в Езиков Център Виа Германика. Знаеш, че при нас ще учиш немски така, както трябва.

Новото е, че до 15 септември можеш да се запишеш със специалната отстъпка от 4% екслузивно за всички ученици. Поводът е началото на учебната година.

Обади се на 0894 37 6667 сега! Не отлагай, защото курсовете по немски за ученици обхващат всички възрасти до 12 клас по нива. И да си начинаещ, и да си напреднал, ние имаме за теб точното обучение по немски език. Не пропилявай цяла учебна година, защото при нас курсовете по немски не са общи и повърхностни, ние не минаваме учебния материал. Ние го усвояваме цялостно. Това означава например, че ще можеш да говориш свободно. Затова обучението ни по немски е целогодишно.

Запиши се да учиш немски във Виа Германика до 15 септември с 4% Отстъпка, именно защото все още ходиш на училище. Възползвай се от твоя ученически статус и се обади, за да получиш твоя специален бонус. Със сигурност динамичното съвременно обучение при нас ще ти хареса. Защото учиш, за да знаеш с активностите на модерния млад човек. При това в обстановка и атмосфера, която няма нищо общо с тези в училище. 

Прочети още за курсовете за 1 клас, от 2 до 4 клас, от 5 до 7 клас и от 8 до 12 клас и страхотния ни Езиков Практикум по немски за напреднали по идея и учебна програма на г-жа Гинка Витанова. Избери подходящия за теб и се обади на 0894 37 6667 до 15.09., за да вземеш твоята специална отстъпка. А за следващите курсове със сигурност няма да пропуснеш ранното записване с Мега Отстъпки с натрупване.