Летен курс по немски за ученици А2.1 с -20%

Летен курс по немски за ученици А2.1 с -20%

2021-05-18 21:37:45
Летен курс по немски за ученици А2.1 с -20%

Юбилейна Мега Отстъпка от 20% те очаква, ако решиш да учиш немски език на ниво А2 това лято в Езиков Център Виа Германика. Независимо къде живееш, ти можеш да посещаваш утвърдените курсове по немски език за ученици със сертификатен характер. Защото ще учиш немски във формат, който подготвя твоите умения за бъдещето и осигурява стабилност. При известното високо качество на езиково обучение във Виа Германика ти ще натрупаш за кратко време много активни знания. Запиши се до 10 юни и се възползвай от уникалната отстъпка по случай нашия 20 годишен юбилей!

 

Готов ли си да учиш през лятото? Без това да ти пречи на летните забавления? Ще се увериш, че с Виа Германика това е възможно. Включи се в ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ  ✽VG20FESTи ще учиш немски здраво и с голям обем, но плавно и интересно. И ще имаш време за всичко!

 

Как ще учиш немски? 

Ето 10 показателя на летните интензивни курсове по немски във Виа Германика:

 

ще учиш немски ИНТЕНЗИВНО в система без да губиш излишно време

само за 1 месец ще си покорил ниво А2.1

ще имаш синхронни дистанционни занятия от понеделник до четвъртък

ще изучаваш актуален, съвременен немски по най-новите учебни системи специално за ученици на твоята възраст

ще се упражняваш да говориш, да дискутираш, да образуваш правилни изречения

ще гледаш учебни видеа с автентична младежка реч 

ще слушаш записи и четеш текстове за разбиране

ще имаш акаунт в нашата собствена платформа за асинхронното обучение с допълнителните материали и словното богатство от уроците 

ще учиш немски АКТИВНО и ще придобиваш всички езикови УМЕНИЯ

И всичко това на живо с преподавател филолог! 

 

Прочети тук за добрите страни на дистанционното обучение по немски във Виа Германика. И после виж, как ще говориш немски, когато завършиш ниво А2 във Виа Германика:

 

Запознай се с всички подробности за курса, както и с графика, начина на записването и цените. Можеш да направиш всичко удобно от вкъщи. 

Научи Немски с Нас евтино, но стабилно! Включи се в ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ VG20FESTПразнувай с нас! Стани курсист на Виа Германика и учи немски с 20% МЕГА Отстъпка!