Летен курс по немски за ученици с 8%отстъпка

Летен курс по немски за ученици с 8%отстъпка

2015-04-18 20:06:28
Летен курс по немски за ученици с 8%отстъпка

Възползвайте се от специалното предложение на Езиков Център Via Germanika за ранно записване и направете регистрация на Вашето дете за летен курс по немски език още сега! Независимо дали е в началния, прогимназиалния или гимназиалния курс – Езиков Център Виа Германика има изгодно предложение за всички възрасти, с което Вие спестявате 8%! При това тази отстъпка е с натрупване и ако имате право и на други, тя не ги отменя. Какви са условията за записване за летен езиков курс по немски в Езиков Център Via Germanika?

smiley Най- важното условие е, детето Ви да желае да учи! Да обича знанието, да се стреми да научи немски език така, че да го прилага в бъдеще. И това да му доставя удоволствие. Ако е така, в Езиков Център Via Germanika ще се чувства в свои води – амбициозни учебни програми, оптимален обем знания във всяко занятие, ежедневни бързи крачки напред и нагоре. И всичко това с деца, споделящи същите цели.

smiley Ако искате да платите по-малко за същия обем и качество знания, може да запишете детето си до 30 април 2015 г. за летен курс по немски във Виа Германика София или Виа Германика Бургас с 8% отстъпка. Курсовете се провеждат през летните месеци така: ако е от 2 до 4 клас през месец юни, ако е 5 до 7 клас през месец юли, а ако е гимназист за сертификатната ни програма по системата Витанова през юли и август с едномесечна ваканция по средата на курса. Подробности за летните курсове за деца до 6 клас може да прочетете тук, а за гимназисти тук. С прегледния график на всички предстоящи курсове може да се запознаете тук.

Едно е сигурно, напредъкът на всички ще е огромен. Децата Ви ще изживеят едно истинско НЕМСКО ЛЯТО изпълнено с много учене и весели учебни моменти. И резултатност. А има ли нещо по-хубаво за един родител от това, да вижда, че детето му учи с удоволствие?

Какви други причини са важни, за да изберете Езиков Център Via Germanika? Ние даваме практически знания! Имаме високи критерии, които децата Ви да следват! Учим в ясна система! Система без компромиси за качеството. За да могат децата Ви да вземат всеки изпит по немски език без проблем. Защото знаят Немски! За да могат децата Ви да следват в Германия или Австрия, ако пожелаят. Защото знаят Немски! За да могат децата Ви да работят на немско езичния трудов пазар без бариери. Защото знаят Немски!

Всяка друга информация служителите на Виа Германика София и Виа Германика Бургас ще Ви дадат с удоволствие по телефона или на място в нашите офиси в двата града. Обадете се, уговорете си среща и елате да получите точна представа, къде ще учи детето Ви.

Виа Германика Бургас 056 84 61 03 или 0894 37 6667

Виа Германика София 02 41 77 946 или 0893 494 088