Летен немски за деца с 5% Отстъпка

Летен немски за деца с 5% Отстъпка

2019-03-13 21:02:21
Летен немски за деца с 5% Отстъпка

Немски за деца 5-7 клас

Имате ли дете в прогимназията? Нека това лято се включи в Лятната емоция на Виа Германика и учи Немски на пълни обороти. Запишете го на курс по немски до 20 май и се възползвайте от 5% Супер Отстъпка за ранно записване. Така вашите деца ще придобият същите обширни знания, но на по-ниска цена.

Изключителното качество на обучението по немски Виа Германика гарантира и за най-малките си фенове, като стриктно съблюдава възрастта им и подходящите за това учебни системи от най-ново поколение. Защото старите архаични учебници само ще им загубят времето.

Във Виа Германика децата от 5 до 7 клас са самостоятелна възрастова група, така че вашите деца ще учат немски с връстниците си. Този фактор е много важен за успешното усвояване на учебния материал. Учебната система е нова и е конципирана специално за тази възраст. Темите са интересни за децата, поднесени са подходящо за възрастта им и затова новият за тях език им се отдава лесно. Те предлагат сериозни знания, но по много плавен и комуникативен начин. Още информация за този вид курс можете да прочетете тук.

Летният ни курс за деца от 5 до 7 клас започва на 3 юли и завършва на 18 юли. Курсът е А1.1 и е за съвсем начинаещи. За този кратък период ще имаме занятия всеки ден от понеделник до петък по 4,5 учебни часа на ден. Така че напредването е стабилно и изключително ефикасно! Защото потапянето в немската езикова среда е пълно! За този период децата ще усвоят 9 теми, ще се правят периодични преговори и тестове. Обучението е изключително комуникативно насочено. Умението говорене, както и останалите 3 езикови компетенции се развиват успешно и това мотивира децата да учат редовно. Още за лятното ни обучение по немски за деца може да прочетете тук. Графикът на провеждане на летните ни курсове вижте тук.

Очакваме ви в Езиковия Център за изясняване на вълнуващите ви въпроси. Записването за езиков курс по немски може да се осъществи всеки делничен ден от 10 до 17 часа. Обадете се на тел. 0894 37 66 67 и си уговорете час за среща, ако не можете в тези часове. Или направете запитване от всяка страница на сайта ни.