Летни промоции за курсове по немски във Виа Германика

Летни промоции за курсове по немски във Виа Германика

2017-05-22 09:56:34
Летни промоции за курсове по немски във Виа Германика

Лятото е тук! И ВСИЧКИ курсове по немски във Виа Германика са на промоция! Затова не се бави. запиши се още днес за курс по немски за ученици, немски за възрастни, немски за деца или немски онлайн и вземи своята голяма отстъпка! Защото във Via Germanika учиш качествено, а сега и суперИЗГОДНО! Която и форма да избереш, което и ниво на немски да ти трябва, ти получаваш отстъпка веднага! Не отлагай, времето лети, виж сроковете за записване и се регистрирай още днес! Защото във Виа Германика печели всеки лоялен клиент и всеки клиент, който обича да планира бъдещето си.

И така: Имаш гимназист? Нека да учи за немски сертификат: от 4 юли стартират 5 нива на най-обичаните ни курсове по немски: сертификатните курсове по немски по системата Витанова. Ако детето е все още 5, 6 или 7 клас Виа Германика предлага интензивно обучение за начинаещи само през юли, на което те наистина ще проговорят истински немски. А за възрастни имаме две форми: присъствен немски и онлайн немски за желаещите да учат немски в цяла България, Германия или другите части на света. Така че изборът е твой! Прочети подробностите за курса, който те интересува и се регистрирай сега.

За още подробности сме на твое разположение. Телефонът ни е 0894 37 6667. Избери курс по немски от голямото многообразие и позвъни сега или се регистрирай онлайн.