Лятно немско приключение за 5-7 клас

Лятно немско приключение за 5-7 клас

2016-05-18 13:59:33
Лятно немско приключение за 5-7 клас

Интензивно обучение по немски език с висок коефициент на Полезност и Удоволствие!

Нашето лятно немско приключение в Езиков Център Виа Германиказа за  деца 5- 7 клас е уникален продукт, който цели да изведе децата от домашната обстановка, да ги срещне с нови приятелчета и най-вече да осмисли свободното време на детето през лятото. Сега все още с 5% Отстъпка.

Акцент на програмата ни разбира се е обучението по немски език.

Цели: Придобиването на знания по немски език на тази възраст подпомага възпитанието на детето, разширява общата му култура. Новостите са огромен резерв за личностното му израстване. Знанията по немски език помагат децата да растат и пътуват комфортно по света, да се чувстват значими и модерни европейци.

График: Нашето немско приключение започва на 20 юни и продължава до 15 юли. Занятията са от понеделник до петък по 3 учебни часа.

Групи: Децата се обучават в малки групи сред свои връстници. Това е определящо за комфорта на децата. Максималният брой на деца в група е 10.

База: Помислили сме и за това. Ще изненадаме и вдъхновим за учене нашите нови летни приятели с нова приятна цветна атмосфера в учебните зали. Ще учим и ще се забавляваме с много настроение и смях.

Програма по немски език: Избрали сме и работим по супер нова и модерна система. Цялата ни програма цели освен ученето на езика да е забавно за децата, но и да направи те да заобичат немския език.

Самата система представлява среща на децата с нови приятели от Германия с разнородни интереси. Те боравят с типична лексика от немското ежедневие. Тази лексика е актуална и забавно поднесена и се запомня още на самото занятие. Методически програмата е толкова усъвършенствана, че децата могат да възпроизвеждат на немски веднага съдържанието на цял текст, свързан смислово.

Самите изучавани теми носят много информация за културните особености на Германия и Австрия, за техните празници, запознават децата с известни немски личности.

В уроците има много автентични диалози, стимулиращи мисленето на децата.

А трудната немска граматика се обиграва със супер разнообразни упражнения, които децата правят с лекота и уверяваме ви очакват с нетърпение.

Новите думички са стройно изведени след всеки урок, цветно маркирани и визуализирани, така, че детето асоциативно ги научава.

Междинни тестове помагат децата да си проверят знанията.

Подарете на Вашето дете едно истинско лятно приключение във Виа Германика! То заслужава това. Побързайте! Обадете се веднага! Телефоните ни за връзка са – за София 089 3 4 94 088 и за Бургас – 0894 37 66 67, а още по-бързо директно от тук