Лято 2 х 13 във Виа Германика

Лято 2 х 13 във Виа Германика

2019-05-16 23:43:44
Лято 2 х 13 във Виа Германика

Научи немски с Усмивка и Успех

Oт 3 юли за поредна година започват летните курсове по немски по сертификатната ни програма за гимназисти. Само за 13 учебни дни през юли и 13 през август всеки записал се курсист ще покори едно цяло ниво по немски език, в което е включена и изпитна подготовка, както и заключителен писмен и устен изпит. На всяко ниво вземаме 12 теми с около 2000 думи.

Как ще учиш немски?

Занятията през лятото се провеждат всеки ден от понеделник до петък. Обучението е супер интензивно х 5 учебни часа на ден. Истинско немско училище, осигуряващо пълно потапяне в езика и като пълнота на обучението и като учебна обстановка. Неповторима атмосфера, комфортна среда, стимулиращи ученето цветове и приятелско отношение – ето така ще учиш немски във Виа Германика. Заедно с твои връстници и мноооого готини учители!

Защо да учиш немски точно във Виа Германика?

Всички знаят, че ако искаш да научиш немски наистина,  ставаш курсист на Виа Германика. Само във Виа Германика се предлагат сертификатни курсове по немски за всички нива на обучение – А, В и С. На всяко ниво се развиват, затвърждават и тестват 4-те езикови компетенции – четене, слушане, говорене и писане. Целта на обучението е подготовка за немски езиков сертификат, който да осигури студентско място в Германия/ Австрия. Такъв е сертификатът ТестДаФ.

Как да се запишеш?

Можеш да посещаваш курс по немски след като си се регистрирал за него. Това става онлайн тук или в Езиковия Център на ул. Македония 26. За целта трябва да знаеш нивото си. Защото записването е за точен курс според нивото. Ако не го знаеш, може да го определим на безплатен тест при нас. До 20 май продължава срока за ранно записване с отстъпка. Следващият период на записване е от 17 юни до 30 юни. Тогава можеш да позвъниш на 0894 37 6667 за консултация и информация.

Кои нива предлагаме от 3 юли?

Можеш да избираш от цялостна палитра от курсове за гимназисти. Имаме курсове както за начинаещи, така и за напреднали. На 3 юли стартираме нива А1, А2, В1, В2.1 и В2.2. Учебната ни програма за напреднали е вече изцяло обновена и обучението се извършва по много модерни и актуални учебни системи със страхотни тематични аспекти точно за твоята възраст. В тези курсове е застъпено упражняването на изпитни елементи от Deutsches Sprachdiplom II, TestDaF, B2 Goethe-Institut. Така че изпитната подготовка е всеобхватна и курсовете са подходящи за всички, които искат да вземат сертификат по немски, без значение какъв. Освен това имаме и уникални предложения за развиване на езиковите компетенции - Езикови практикуми. Единствено във Виа Германика.

Не пропускай лятото. Осмисли го с полезни знания, придобити с интерес. Запиши се на курс по немски във Виа Германика. Научи Немски с Нас. Още информация за летните ни курсове можеш да прочетеш тук.