Моите първи немски думи

Моите първи немски думи

Sommerspaß: Немски за най-малките

Аз пея, играя и уча немски: Моите първи немски думи

Езиков център Via Germanika предлага за първи път от 15 юни една невероятна лятна програма за малки деца. Програма, която да запали искрата на любовта към немския език и същевременно да е  чудесна немско езична забава! Програма – прелюдия към истинското начало, чрез която детето да усети езика, да се докосне до звученето му, да изговори първата си дума на немски, да свикне с произношението му и същевременно да се забавлява!

За кого е програмата „Моите първи немски думи“?

Предназначена е за деца от предучилищната възраст и първи клас, като обхваща възрастовия диапазон от 5,5 до 8 години. Важно е децата да имат желание да пеят, играят и учат едновременно.

Какво ще учат малчуганите?

Ще се обучават по специално разработена устна програма за малки деца. Ще научат не само да се представят, но и да назовават важни предмети, дейности или качества за тяхната възраст. Ще могат да пеят детски немски песнички.

Как ще се провеждат занятията?

Програмата е с продължителност 2 седмици и започва на 15 юни. Занятията ще се провеждат  групово всеки ден от понеделник до петък от 17 до 18 часа. Завършваме на 26 юни.

Как става записването?

Лесно – с подаване на молба онлайн в сайта ни или на място в офисите на Виа Германика София и Виа Германика Бургас и заплащането на 99 лв. без материалите.

И така: не се колебайте! Запишете Вашето дете за началото на едно интересно приключение - УЧЕНЕТО! Обадете се сега!

 

Име и фамилия: *
Роден на:: *
Телефон: *
Имейл: *
Вид курс по немски: *
Вашата регистрация за ниво и дата на курса: *
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *