Научи Немски с Виа Германика

Научи Немски с Виа Германика

2018-01-08 16:12:56
Научи Немски с Виа Германика

Скъпи приятели,

през Новата 2018 г. Езиков Център Виа Германика ще продължи да ви предоставя своята рубрика „Научи Немски с Нас“. В нея както и досега ще положим усилия да бъдем в конкретна помощ на всички, които учат немски език, и желаят да го поддържат или да попълнят някои празноти в знанията си.  Със собствени материали, разработени лично от главния методист на Виа Германика г-жа Гинка Витанова, ние ще ви предлагаме упражнения, текстове, тематични речници, от които бързо и ефективно ще може да получавате полезни знания. Естествено напълно безплатно.

Години наред ние поддържахме тази рубрика във Фейсбук страницата на Виа Германика.  Преди година ние преместихме рубриката „Научи Немски с Нас“ в  нашия електронен бюлетин. Така разполагаме с повече инструменти за по-гъвкави и интересни упражнения, които вече можем да изработим и в тестови вид с отговари. Така учебният процес за вас е по-пълноценен. Друго много важно предимство е, че е-бюлетинът е надеждно съхранен във вашите имейли и е лесно достъпен само с 1 клик в удобно за вас време.

Желаете ли и вие да се възползвате от предимствата на методически разработени работни материали по немски език на Виа Германика? При това напълно безплатно? Абонирайте се тогава  за електронния бюлетин на Виа Германика! Така ще сте винаги информирани и за най-важните новости от нашия езиков център. Регистрацията в сайта на Виа Германика www.viagermanika.com отнема само минутка.