Научи Немски с Виа Германика на изгодна цена

Научи Немски с Виа Германика на изгодна цена

2018-07-07 22:13:37
Научи Немски с Виа Германика на изгодна цена

В разгара на лятото е време да спестиш малко пари. Ако си гимназист или родител на гимназист, ела сега във Виа Германика. Защото до 15 юли може да се възползваш от МЕГА Отстъпката ни за утвърдените курсове по немски за гимназисти, които нямат еквивалент в България. Запиши се сега, без да отлагаш нито миг. Защото печалбата ти е двойна: ти не само ще спестиш сума, но и ще направиш дългосрочна инвестиция в собственото си бъдеще. С курсовете по немски на Виа Германика ти може да научиш немски отлично на високо ниво !

Запиши се до 15 юли за курс по немски нива А1 до С1 и вземи  8% МЕГА отстъпка за обучение, което те подготвя по всички езикови умения. Ако учиш редовно и системно, ще усвоиш немския език както трябва.  

Но поради какви други причини да ни избереш? Това, което отличава обучението по немски език във Виа Германика от всички други предложения на пазара е:

1. Учебната програма по немски на Виа Германика е свързана последователно във всичките си нива с помощта на допълнения към учебниците. Така надграждането е гарантирано.

2. Обучението е комуникативно, затова е и групово

3.  Обучението е сертификатно и извежда до немския академичен сертификат ТестДаФ

4. Участниците в курсовете са на една възраст и с еднакви цели

5. Учебната база на Виа Германика е единствената специално проектирана за обучение. Затова условията за учене са отлични

6. Създали сме неповторима учебна атмосфера, която подпомага положителните нагласи на курсиста и го мотивира.

Едно е ясно: ако искаш да учиш немски сериозно, мястото е едно - Виа Германика. Обади се на телефон 0894 37 6667 или се запиши на курс от сайта ни. Побързай! Срокът изтича.