Не си учил немски? Започни на 3 юли

Не си учил немски? Започни на 3 юли

2019-06-23 17:11:52
Не си учил немски? Започни на 3 юли

Няма да съжаляваш за лятната ваканция. Защото ще имаш достатъчно време и за учене и за мързелуване. Летните ни курсове по немски за съвсем начинаещи са супер интензивни. Всеки ден ще имаш езикови занятия и бързо ще преминеш от:

Guten Tag. Wie heißt du?

на

Morgen muss ich leider um 7 Uhr aufstehen.

Изглежда ти сложно? Но наистина не е. Защото учебният материал върви плавно, с достатъчно упражнения, пък и до себе си имаш квалифициран учител, който да ти обясни всичко просто и ясно. Чувал си и ти, че във Виа Германика учителите са специалисти филолози, а курсовете ни по немски са специализирани по възраст и цел. Това са главните 2 причини всеки да може да овладее учебния материал. Според своите възможности разбира се.

Обади се на 0894 37 66 67 днес за да обсъдим, кой от курсовете ни по немски за съвсем начинаещи е за теб. Защото при нас няма общ курс по немски за начинаещи, а цели 3. Всички те са по различни учебници, с различно времетраене и най-важното: С различна цел! Но всички са комуникативни по характер и говоренето като компетенция е в центъра на занятията.

И така, за следните курсове по немски за начинаещи записваме до изчерпване на местата.

+ Ученици в прогимназията

++ Ученици в гимназията

+++ Възрастни

Всички курсове са дневни. И всички започват на 3 юли. Графикът им на провеждане можеш да видиш тук.