Немски език за гимназисти с -5%

Немски език за гимназисти с -5%

2018-07-17 10:41:29
Немски език за гимназисти с -5%

Информирай се своевременно за езиковите курсове по немски през есента. Via Germanika има отново изгодни и ефективни предложения за теб. Изгодни, защото от 1 до 15 септември може да се запишеш с 5% Отстъпка за обучението ни по немски за гимназисти. Ефективни, защото нашата учебна програма дава задълбочени знания по всички нива от А1 до С1 и подготвя за сертификата по немски Тест ДаФ, с който се влиза в немски университети.

За целта просто всеки курсист трябва да усвоява систематично подредения учебен материал. Да трупа опит от изпитната подготовка, включена във всеки курс, стъпка по стъпка водени от учители с квалификация и опит. Последователно всеки, който иска, може да се научи да изразява собствено мнение на немски по разнообразни теми, да описва, да аргументира. Ще се научи също да анализира задачите и да ги изработва самостоятелно. И ще изпита радостта от плавната реч, резултат от личните му усилия.

Курсовете по немски за гимназисти са сертификатни по своя характер и са предназначени за ученици, които искат и могат да научат немски на високо ниво. Те обхващат всички нива - виж схемата ни на обучение тук - и започват на 29.09.2018. Провеждат се веднъж седмично или в събота или в неделя и продължават през цялата учебна година. Обучението е само групово. Прочетете още подробности тук.

Така че не губете ценно време. Такива курсове стартираме само 2 пъти в годината и местата са ограничени. Обадете се на 0894 37 6667 и се запишете. Или: Направете запитване с формуляра на тази страница. Но не забравяйте да посочите нивото, за което се интересувате. Ако не го знаете, заповядайте в Езиков Център Виа Германика да направим  безплатен тест за определяне на ниво. Учете немски в система в доказания немски езиков център Виа Германика.