Немски език за напреднали с отстъпка

Немски език за напреднали с отстъпка

2020-01-12 23:54:57
Немски език за напреднали с отстъпка

През февруари стартират курсове по разговорен немски за напреднали възрастни. Те са във вечерна форма и се провеждат 2 пъти седмично: понеделник и петък от 18 ч. Обявените курсове по немски обхващат нивата А1.2, А2.1 и В1.1. За тези, които не знаят своето езиково ниво, предлагаме безплатен тест за определянето му. Тестът се прави на място в Езиков Център Виа Германика след уговаряне на удобен час.

Със сигурност нашата учебна програма за възрастни е успешна за всички, които искат да проговорят максимално бързо немски на ниво общуване в ежедневието и на работното място. В центъра на обучението по немски за възрастни са уменията говорене и слушане с разбиране. Условията това наистина да се случи са: редовно посещение на занятията, активно участие в час и подготовка вкъщи. Но уроците са толкова интересни и формите за учене толкова разнообразни, че увличат. Затова резултатът не закъснява.

Виж тук графика за провеждане на курсовете, защото са с различна начална дата. Но винаги продължават 2 учебни месеца.

Празничната отстъпка е валидна при записване до 10.02. Може да се заплати и на 2 вноски. Ако искаш да научиш немски, обади се сега на 0894 37 6667 преди местата да са се изчерпали. Научи Немски с Нас.