Немски език за ресторанта и хотела

Немски език за ресторанта и хотела

Немски език за ресторанта и хотела

Искаш да работиш в Германия/ Австрия в ресторант или хотел и си учил немски? Ако имаш завършено А2 ниво, запиши се на бърз курс по немски специално за лексиката и общуването в ресторанта и хотела. Само за 3 седмици ти ще научиш най-важното, за да се справяш безпрепятствено с работата. Учебникът е целенасочен, с 19 кратки урока за въвеждане и автоматизиране на лексиката по темите. Всички основни термини се вземат бързо като лексика и в текстове - предимно диалози. Тук целта не са развиване на умения или вземане на граматика, а най-вече научаване на правилните думи за работещи в хотела и ресторанта.

Как ще се провежда курсът? 

Провеждане: 7.10. 2019 -  25.10. 2019  

Кога: 3 х седмично, понеделник, петък и неделя 

Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

Кога да се запишете? Записването започва от оповестяването на курса и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра тук.

Какво още? Учебните материали са безплатни.

Обучението е само групово, групите са до 8 души.

Полезно ли е това предложение за теб? Обади се тогава на 0894 37 6667 сега и се запиши на специализиран курс по немски за професии от сферата на туризма. Виж графика още веднъж в табличен вид. За курсовете ни по нива за начинаещи и малко напреднали възрастни можеш да прочетеш информация на страницата ни разговорни курсове по немски.