Немски език само за три години!

Немски език само за три години!

2015-06-22 11:01:00
Немски език само за три години!

Отдавна отминаха годините, когато немски език можеше да се научи единствено и само в Немска гимназия.

Днес вече имате алтернатива! Немски можете да научите и на курсове. Да! Програмата на Езиков Център Виа Германика извежда курсистите само за три години до сертификата ТестДаФ, който е валиден както за следване в Германия и Австрия, така и за работа. /повече за системата Витанова можеш да прочетеш ето тук: http://viagermanika.com/системата_витанова-3490.html /.

На някои този срок ще им се стори доста дълъг, но не е така.Този период минава толкова неусетно, посещенията на Езиковия Център стават приятно занимание  за учениците, така че  завършилите обучението си във Виа Германика курсисти, притежаващи вече сертификат, се обръщат към нас с въпроса: „А сега какво да правим в събота и неделя като нямаме Виа Германика? Липсвате ни….“

Този тригодишен период минава неусетно за курсистите, защото нашата учебна програма е максимално оптимизирана. През учебната година  курсистите учат при нас в почивните дни - събота и неделя, а ваканциите им остават свободни. Учебното съдържание е съобразено с възрастта на курсиста и докрай изчистено от стари методи на учене като зубрене на стихотворения, писане на думи по 30 пъти, повторения и др.

 

Нашата школа има най-модерния и ефикасен начин за изучаване на език, доказал се във времето и това е системата на г-жа Гинка Витанова. Курсистите минали по тази програма определено имат реални знания по езика както за полагане на сертификата ТестДаФ, така и за  явяване на матура по немски. Нивата на обучение можеш да видиш тук: http://viagermanika.com/нива_на_обучение_по_сертификатната_програма-3500.html

Груповото обучение във Виа Германика и предимствата му:

Груповото обучение при нас е целево.

Практиката е  доказала, че само в група  курсистът учи в конкурентна среда, само в група има възможност да сравни уменията и знанията си по езика спрямо останалите курсисти. Само в група човек може да прецени какви са реалните му знания.

Същевременно за всеки един курсист във Виа Германика имаме индивидуален подход. От самото  записване в школата за всеки курсист родителите се запознават  с целия процес на обучение му във Виа Германика, наясно са как и кога  той да стигне до сертификат.

И въпреки че обучението във Виа Германика е групово, следим индивидуалното израстване в езика на всеки курсист поотделно и работим курсистът да няма пропуски по изучавания материал. Знанията на курсиста се оценяват системно и реално и по този начин  всеки курсист може да проследи къде точно има пропуски, да наваксва или отработи материала навреме и без затруднения  с помощта на учителя. 

За Виа Германика курсистът е индивид, изградил уменията по езика в група и доказано конкурентен в широка среда.