Немски за абсолютно начинаещи на страхотна лятна цена

Немски за абсолютно начинаещи на страхотна лятна цена

2020-08-06 11:55:34
Немски за абсолютно начинаещи на страхотна лятна цена

Курс по Немски за абсолютно начинаещи и напреднали ученици (8.- 12. клас) в Немски Езиков Център Виа Германика на страхотна лятна цена 

 

Уловете лятната ПРОМО вълна и спестете цели 7 % от таксата на всички курсове във Виа Германика. 

Но изненадите не спират до тук! Записаните до 20.08.20 получават подарък - БЕЗПЛАТЕН РАЗГОВОРЕН ПРАКТИКУМ- за всички, учили поне едно ниво при нас. Красиви и практични фирмени материали, екстра допълнителни отстъпки и още много, много повече Ви очаква във Виа Германика. 

Позвънете още СЕГА на: 0894 376 667 и получете конкретен и компетентен отговор на всичко, което Ви вълнува във връзка с Вашето или обучението на Вашето дете. Ние сме на Ваше разположение. 

Очакваме Ви с огромна радост и мотивация!

 

Вашият тийнейджър никога досега не е учил немски? Или пък може би малко, но не съвсем и с прекъсвания? Може би имате лош опит с други езикови центрове или се притеснявате от цялата ситуация с Ковид 19. Как, къде, в какви условия ще учи детето ми? Струва ли си изобщо? Радвам се, че попаднахте на тази статия, която ще отговори на въпросите и ще разсея опасенията Ви. И така, по същество!

Сертификатните курсове по немски за ученици 8.-12. клас са запазената марка на Виа Германика от 2001 година насам. Тук влагаме особена страст и професионализъм, защото вярваме, че НЕМСКИЯТ ЕЗИК ОТВАРЯ ВРАТИТЕ НА УСПЕХА и дава тласък в развитието на младите хора, които го владеят. Обучение, кариера и живот в Германия - Виа Германика е мястото, което проправя пътя към тези цели!

 

1. Ние във Виа Германика умеем да мотивираме всички, НАИСТИНА ВСИЧКИ наши курсисти.

Това НЕ е  един от курсовете които започват обещаващо, но впоследствие детето губи интерес, още преди средата на курса. Нашата формула винаги работи, защото е перфектният баланс на: структура на урока + позитивна учебна атмосфера на взискателност и толерантностстимулираща конкурентна среда. Като прибавим и личностната харизма на нашите отлични преподаватели, не е чудно, че ни се получава толкова добре вече почти 20 години. :-)

 

2. Във Виа Германика всички проговарят немски, НАИСТИНА ВСИЧКИ.

Нека бъдем честни- за някои абсолютно начинаещи- ниво А1- говоренето е като лош сън наяве. Това е като да танцуваш неизвестен танц пред напълно непозната публика. “Справям ли се.”, “Дали пък не се изложих.”, “Другите са по-добри.”- са мислите, които атакуват всеки начинаещ гимназист в немския език.

Във Виа Германика имаме достатъчно време, търпение и енергия да предразположим всеки ученик да приложи знанията си на практика. Знаем как да поднесем подходящата речева ситуация, в най-подходящия момент, по актуалната за съответната възраст тема. Така неусетно немската реч започва да се лее, да се лее... 

И като заговорихме за речева ситуация, стигаме до учебниците- нашата пътеводна светлина, даваща ни нужните теми и насоки в обучителния процес.

 

3. Във Виа Германика знаем: Поколението “Z” учи чрез преживяване

Учебната система на Виа Германика - съвременна, модерна и иновативна - дава възможност за максимум интеракция между учител-ученик-учебна среда.

Гимназистите учат немски посредством теми, близки до тяхното ежедневие, коментират, дискутират и защитават позиция “про” и “контра”- ДА, НА НЕМСКИ!

Дигиталните технологии перфектно кореспондират и партнират с традиционните форми на обучение.

Ние стимулираме когнитивните процеси (логика, творчество, анализ) така, че курсистът, дори от ниво А1, сам да стига до граматичните закономерности и веднага след това да ги прилага в речевите ситуации. Това поражда радост, еуфория и гордост у детето, което със самочувствие презентира и с удовлетворение констатира собствения прогрес.

 

4. Във Виа Германика учим на безопасна дистанция, в хигиенична и безопасна среда

 

Това е друг аспект, който вълнува всички наши клиенти и нашия екип включително.

Отговорно заявяваме, че всички предписания, наложени от Министерството на здравеопазването за безопасни присъствени курсове, ще бъдат спазвани . С грижа за своите клиенти, Виа Германика бе единственият езиков център, въздържал се от летни курсове, но продължил да дава БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на своите курсисти. Този факт красноречиво говори за нашите приоритети! Доверете ни се, ползите за Вас са невъобразими!

 

5. Ами, ако отново се въведе карантина или забрана за присъствени курсове?

 

 

Ще се съобразим с това изискване и моментално преминаваме към специалния ни гъвкав и строен план на обучение в условия на пандемия, който изградихме това лято, а именно дистанционно обучение със синхронни и асинхронни форми. Не оставяме нищо на случайността и дори онлайн учим стриктно, взискателно и с постоянство- нашият неподражаем стил, който оправдава напълно вложените от Вас средства и желаете за Вашето дете!

 

Вие, нашите курсисти заслужавате най-доброто, затова тази есен подаряваме екстра учебни часове за максимум знания и сияещи усмивки.

Във Виа Германика винаги довеждаме учебния процес до успешен край, така че ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ЗА АКТУАЛНИТЕ ГРАФИЦИ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ НИВА ТУК: http://viagermanika.com/-8370.html

Местата тази година са СТРОГО ОГРАНИЧЕНИ, побързайте и си гарантирайте място преди крайния срок на ПРОМО КАМПАНИЯТА до 20.08.20.

Телефонът на Ваше разположение за записване е: 0894 376 667