Немски за деца в Бургас

Немски за деца в Бургас

2019-09-15 22:44:14
Немски за деца в Бургас

Само в Езиков Център Виа Германика ще намерите курсове по немски език специално за деца точно според възрастта им. Обучението по немски за деца е целогодишно с комфортен за родителите график. В малки групи с квалифицирани учители.

Защо курсовете по немски за деца във Виа Германика са уникални за Бургас? Прочети и позвъни на 0894 37 6667. Ето важните акценти в обучението по немски за деца при нас:

+ Разделяме по възраст

По този начин обучението по немски е съобразено с особеностите на тяхната възраст. Затова децата учат с удоволствие и научават. 

++ Работим с различни учебни системи

Подбрали сме най-новите учебници точно за възрастовата група, за да могат децата да участват активно в учебния процес и да им е интересно. Фокусът на работата ни е в учебния процес. Затова не смесваме 6 годишните с 16 годишните.

+++ Организацията на учебните занятия е съобразена изцяло с възрастта на децата

Броят на учебните часове и времето на провеждане на детските курсове са организирани така, че часовете да са през деня, децата да не тичат от училище до немския езиков център, а също и на родителите да им е удобно. Само спокойните и отпочинали деца могат да учат ефективно и с успех. Затова вечерни курсове за деца не предлагаме.

++++ Модерно учебното съдържание

Темите, по които ще работят децата независимо от възрастта им, отговарят на техните интереси. А съдържанието им е с аспекти, от които се интересуват сегашните деца. И естествено - оформлението отговаря на съвременната визия за учебник. А и филмите към уроците те пренасят в живия немскоезичен свят.

Желаеш ли твоето дете да заобича немския език? Желаеш ли да изгради вяра в собствените си възможности и стремеж за нови знания? Запиши го тогава на курс по немски за деца във Виа Германика на 0894 37 66 67. Подробностите за курсовете са на съответните страници в сайта ни: за 1 клас, за 2 до 4 клас, за 5 до 7 клас. Запознай се и не се бави. Свържи се с нас сега и запази място в страхотните ни детски курсове по немски с резултати по-добри от очакваното.